Mit gondoldok a Drábik féle 25 pontos tervről? valóság vagy kitaláció?
"Erre egyedül jöttél rá?"
Értem én a szarkazmust, de ezzel gyakorlatilag elismerted, hogy drábik konteós.
Megint öngól!😂😂
„a rock’n’roll, amely különbözik a jazztól (sic!) — és bár hazánkba már megszelídült változatában érkezett — lényegében nem tekinthető másnak, mint az atomháborús bizonytalanság szülte, modern, görcsös hisztéria kivetülésének a zene és a tánc területére.” - Drábik elvtárs, 1959
65: Drábik elvtárs örökbecsű dalszerzeménye:
Akkoriban meg volt mondva Drábiknak (is) hogy miket mondjon.
De egyébként nem értem ezeknek mi köze a 25 ponthoz...
Az se nagyon értem, hogy a mai világunkban, amikor egyes pártok vezetőinek múltját, vagy akár hetekkel ezelőtti (tehát NEM ÉVTIZEDEKKEL HANEM HETEKKEL!!!) megnyilvánulásait, botrányait tömegek "felejtik" el és megszavazzák (!!!) ezt az egyént, hogy még az EP-be is bekerül! (pofám leszakad ezen egyébként!), akkor egyes emberkék - ez vagy TE - hogy gondolják hogy évtizedekkel ezelőtti (hivatalból!) kimondott dolgokból itt most érveket kreálnak??? Na kisfiam, térjünk csak vissza a 25 ponthoz, jó? Mert azt kerülgetitek mint macska a forró kását! ;)
66: hivatalból, hm? Ez az ultimate érv lebukott szorgos komcsikkal kapcsolatban. Akkor sem volt ám kötelező a Pártnál meg a KISZ-nél dolgozni. Elég sok ember van, aki nem tette, és nem lökött komcsi propagandát sem. :D
A 25 pontod meg le van ejtve. Élvezkedj rajta, ha ez téged szórakoztat, engem nem izgat. Engem Drábik mérhetetlenül hiteltelen és nem kevésbé káros személye bosszant.
Ezeket drábik "koneósokistene" nem 65 évvel ezelőtt mondta, hanem 10.
Megint a ferdítés meg a mismásolás ahogy azt a konteósoknál megszokhattuk...
"A 25 pontod meg le van ejtve."
Végülis csak a kérdés az ami erről szól... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!