Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoldok a Drábik féle...

Mit gondoldok a Drábik féle 25 pontos tervről? valóság vagy kitaláció?

máj. 9. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
33%

"Azok istenítik, akik olyan egyszerűek, hogy mindent elhisznek ami passzol az agybajukba és mindent hazugságnak tartanak, ami nem..."

Szerintem ez a fajta mentalitás pontosan a mainstream-hívő egyedek tulajdonsága. A magára valamit is adó ember ellenőrzi a forrásokat, semmit nem hisz el senkinek csak úgy...

aug. 14. 12:24
 22/76 anonim ***** válasza:
33%
#20 Ok, de ezzel a logikával akkor nem kéne hinni a ballipsi vezetőknek sem! Akkor senkinek ne higgy baszdmeg, nehogy utána kelljen olvasni valaminek, az ártan az social media-fertőzött agysejtjeidnek mi?
aug. 14. 12:26
 23/76 anonim ***** válasza:
39%

"Szerintem ez a fajta mentalitás pontosan a mainstream-hívő egyedek tulajdonsága."

Hát pont nem, mivel nem nézek mainstream médiát.

"A magára valamit is adó ember ellenőrzi a forrásokat, semmit nem hisz el senkinek csak úgy..."

Ilyen vagyok például én.

A hülyék meg mindent elhiszenk, amit olvasnak vagy látnak egy videóban.

Drábik síkhülye, mert iszonyat hazugságokat hord össze.

Csak a hülyék istenítik...

aug. 14. 13:17
 24/76 anonim ***** válasza:
39%

Ez pont nem erősíti meg azt, hogy drábik normális ember...

aug. 14. 13:18
 25/76 anonim ***** válasza:
33%

"Ilyen vagyok például én."

Inkább hazudós vagy kicsirigó. Ha mindennek utánajárnál amit összehazudnak, akkor nem hinnél a mainstream-médiának!

"Hát pont nem, mivel nem nézek mainstream médiát."

Na ne mondd, akkor mit nézel mókuska?

aug. 14. 13:27
 26/76 anonim ***** válasza:
60%

Hát pont nem te fogod megmondni, hogy én mit csinálok.

A konteósok szokása játszani a megmondóembert.

Mivel ugye érvelni képtelenek.

Drábik ugye azt állította, hogy a rákospalotai szemétégető az valójában FEMA tábor, ahol az "engedetleneket" fogják összegyűjteni és kivégezni.

A konteós elhitte ezt bemondásra, a normális meg kiröhögte.

Amúgy itt most pont nem az a téma, hogy a mainstream hazudik-e hanem az, hogy drábik igazat mond-e.

Nagy különbség!

A mainstream hazudik sokszor, ez tény.

De ez nem igazolja azt, hogy drábik minden szava igaz.

aug. 14. 14:16
 27/76 anonim ***** válasza:
46%

Meghallgattam a videót!EZ így ahogy írod sehol nem hangzik el benne. Nem lehet, h csak te akarsz minden áron belemagyarázni valamit?? Drábik legfeljebb tévedni szokott, hazudni nem. Nincs is miért. Szerinted 85 éves korában akar milliókat bezsebelni??? Minek?? Gyereke sincs, akire hagyja! Ezzel szemben a mainstream ritkán téved, gyakran hazudik.

Egyébként meg: a történelem ismétli önmagát! Ahol volt már népírtás, ott lesz is még! Meg még ott is ahol nem volt (egyáltalán van ilyen hely??). Az, hogy most 2024 van lufaszt se számít. Azt se gondoltuk volna 10-20 éve, hogy háború lesz a Európában 2020-as években! Mind azt gondoltuk, hogy mi már túl "civilizáltak" vagyunk az ilyesmihez, erre most az egész nyugat háborúra készül. Na, ne legyen igazam.

aug. 14. 15:41
 28/76 anonim ***** válasza:

" ó, hát persze, ha ő mondja, akkor biztosan nem volt kommunista"

De, biztos kommunista ügynök volt, hisz a Pestisrácok megaszonta..!

🤣

aug. 14. 16:04
 29/76 anonim ***** válasza:

Mar bocs,de az nem tévedés, hogy "Rákospalotán FEMA tábor van és ott fogják összegyűjteni a rendszer ellenségeit" és ezt fél órán keresztül magyarázza, hogy miért és hogyan van ez.

Ha tudta, hogy ez nem így van akkor hazudott.

Ha ezt hallotta valahol és elhitte (esetleg ő gyártotta), akkor simán hülye.

aug. 14. 19:37
 30/76 anonim ***** válasza:
Nos én nem hallottam ezt így a videóban kimondva. Hányadik percnél van?? Egyébnként: csak azért mert neked valami túl ijesztő, vagy lehetetlennek hangzik, nem teszi azt invaliddá. ;) Nem lehet ezt annyival elintézni, hogy "akkor te is laposföld-hívő vagy". Az ugyanis be van bizonyítva, h a Föld márpedig nem lapos. Annak az ellenkezője viszont, h Rákospalotán van FEMA-tábornak alkalmas épület csak tagadva van, nincs bizonyítva. Könnyebb bebizonyítani, hogy alkalmas mint azt, h nem. No ennyi.
aug. 15. 07:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!