Mit gondoldok a Drábik féle 25 pontos tervről? valóság vagy kitaláció?
"Nem, az Ilyeneket sosem nevezték konteósoknak."
Ne hazudj, jó? Főleg ne itt, a GYK-n ahol a mainstream-birkák mindent lekonteóznak, ami nem a globális mainstream zagyvaságokkal vág egybe!Ez itt népszokás! :D
"Például, hogy a migránsoknak az USA adott pénzt azért, hogy elárasszák európát és tönkretegyék kituggyamiért."
Még ezt sem jól tudod. Nem az USA, hanem az USA-t irányító szervezett magánhatalom. Nem megyek bele, előbb növessz még pármillió bitet az agyadban.
"Előre soha nem mondanak semmit, mindig utólag magyaráznak."
Ebből (is) látszik, hogy kétbites vagy. A konteó egy teória (a nevében is benne van), ami a történésekre próbál logikus magyarázatot adni. Nem prekoncepció, hanem konteó! Érted a különbséget? Kétlem...
De van itt egy érdekesség, hogy lásd, Drábik nem hülyeségeket beszél. Persze nyilván ez is csak "véletlen" egybeesés.
https://www.youtube.com/watch?v=R3M6Sfv_nIc&t=282s
Ez egy több mint 7 éves videó, ok? Itt 5:50-nél elmondja Drábik, hogy az EU bizottságban és más fontos pozíciókban kiknek az emberei vannak.
Persze erre lehet azt mondani, h hülyeség, DE:
Itt, 2022-ben, már ki is mondja német külügyminiszter, hogy konkrétan leszarja, mit akarnak a választók! Na, akkor kiknek az embere? Nem a jónépet képviseli, az biztos.
Szóval lehet, hogy nem is olyan hazudós hülyegyerek ez a Drábik?! ;)
Ja, értem!
Tehát ha drábik mond valamit egy videóban azt el kell hinni neki bemondásra!
Aham...
Látszik, hogy konteós vagy te is.
Szóval hajóval odavittek észak-afrikába meg a közelkeletre sok tonnányi dollárt és odaadták az embereknek hogy menjenek európába.
Mindezt szerinted egy, az USA-t irányító titkos szervezet intézte.
Tudod, a konteók arról is felismerhetők, hogy tele vannak bizonyítatlan kijelentésekkel és logikátlanságokkal.
A konteósok meg azért azok, mert nem képesek utánanézni semmilyen állításnak és mindent elhisznek ha az belefér az agymenésükbe.
Értelmi alapon döntik el mi igaz és mi nem.
Ha meg valaki bizonyítékot kér egy kijelentésükre, rámutatnak egy másik idiótára, hogy "hát ő is azt mondja amit én, tehát igaz".
Megsúgom neked: nem attól lesz valami igaz, hogy le van írva vagy ki van mondva.
"Tehát ha drábik mond valamit egy videóban azt el kell hinni neki bemondásra'"
Na már vártam ezt! :D A mainstream-birkák egyik végső ütőkártyája! :D
Nem tudom, említettem-e hogy Drábik azért írt pár könyvet is, ahol referenciák, források tömegei vannak megjelölve. Igaz, azokat nem olvastam még, viszont olvastam ezt olvastam:
Ez is leírja, h márpedig van egy szervezett magánhatalom és a kialakulásáról, megerősödéséről is ír. Ez a könyv is tele van hivatkozásokkal. Sajnos csak angol nyelven jelent meg. Te tudsz angolul? A legtöbb magyar csak hiszi h tud angolul, de még a büdös életben nem vett angol nyelvű könyvet a kezébe, legfeljebb képregényt, vagy mesekönyvet... Pedig sokminden van, amit magyarul valamiért nem nyomtattak ki és segítene a megértésben! :)
"Szóval hajóval odavittek észak-afrikába meg a közelkeletre sok tonnányi dollárt és odaadták az embereknek hogy menjenek európába."
Heheh, ugye csak viccelsz. Tudod te milyen súlya van párezer dollárnak. Pár gramm! De nem valószínű hogy egy oda kell vinni. Dollár mindenhol van. Meg nem is kell. Az embercsempészeknek valszeg a helyi "szervező" fizet, akinek van bankszámlája.Ilyeneken akadsz fenn??? :D
Rengeteg bizonyíték van. Pl abban a könvben is amit odalinkeltem. Csak tudod olyan világban élünk, ahol már azt is bizonyítani "kell" hogy a nő nő a férfi meg férfi... Akkor miről beszélünk?
"te tényleg képes vagy az origóra hivatkozni? :DDDD"
Értem én mire írod ezt komám, csak hát tudod a két dolog nincs pariban egymással. Te cikkekre hivatkozol aminek a valóságtartalmát gyakorlatilag lehetetlen megállapítani. Az meg hogy mit mondott a német külügyminiszter nyilvánosan elég könnyen leellenőrízhető...! Na, ennyit az átlag mainstream-birka logikáról...
"A konteósok meg azért azok, mert nem képesek utánanézni semmilyen állításnak"
Ez is egy baromság amit írsz. A mainstream-birkák talán utánanéznek bárminek is?? Nem mellesleg az bizony sok időbe kerül! Ezért jó, hogy van nekünk Drábik. Pár forrásba belenéztem amikre hivatkozik a fennt belinkelt könyv, de nyilván nem fogom mindet ellenőrírzni (oldalanként van minimum 1-2 forrás megemlítve!!!!)
Te mikor néztél utána hogy a balliberális gennygóc vezetők szövege mögött valóság van-e? Egyáltalán van-e megnevezve forrás?? Jaaa, h a BBC meg a CNN! MUHAHAHA! Én pl elfogadom, hogy NEM tudjuk biztosan mi megy Ukrajnában, de az elvakult nyugati libernyákok csuklóból mindenkit leputin-bérenceznek aki kétségét fejezi ki hogy minden úgy történt/történik ahogy az a mainstream narratíva szerint van... Mert zombik vagytok vazze! ;)
Drábik egy létező dolgot ferdít el a saját szájíze szerint.
Igen, vannak alapok mint források de az ominózus vicc jutott eszembe:
-Igaz, hogy berlinben merciket osztogatnak?
Igaz, de nem berlinben hanem moszkvában, nem merciket hanem volgákat és nem osztogatnak hanem fosztogatnak.
A többi az stimmel.😆😆
Szóval hol is vannak azok a FEMA táborok amiről drábik beszél az általam belinkelt videóban?🤣🤣
Amúgy továbbra sincsenek mainstream-birkák, ahogy te azt képzeled és amivel megpróbálsz magyarázni mindent...
#48 Ismét vissza a gumicsonthoz mi? FEMA táborok... Höhö...
#49 Nekem - az átlag magyaréhoz képest - jó életem van, köszönöm, de nem ettől érzem magam különlegesnek. Ez nekem csak egy hobbi. Van akinek a modellépítés a hobbi, van akinek a motorozás stb, most akkor ezeknek mind sivár életük van??? Ez a Te logikád, valszeg Te magad vagy ilyen, nem? ;)
Az, hogy valaki mainstream-birka (mert sok ilyen van, pl 48-as, v akár jómagad), csak azért lesz alantasabb mint egy normális ember mert ezek a mainstream-birkák pont ilyenek, amit írsz: szánalmas, sivár életükben az a fényfolt, mikor lekonteósoznak valakit aki nem fogadja el a mainstream-narratívát. És ettől érzik magukat okosabbnak! :D Csak ettől vagytok alantasabbak, mint egy normális ember. Nem azért mert tájékozatlanok vagytok... Emésztgesd ezt egy picit okostojás, szép napot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!