Hogyan lehetne meggyőzni a korlátozott vilaglatasu embereket arról hogy kritikusan gondolkodjanak?
Középiskolás koromban fanatikus "náci" voltam roma kérdést kérdés nélkül megoldottam volna ..
Aztán idővel nyugodtabb lettem mérsékeltebb egész sokáig hittem a fidesz propagandának abban hogy az a nemzeti amit ők mondanak és mindenki más hazaáruló libsi stb .
De aztán elkezdtem kicsit szélesíteni a vilaglatasom voltam külföldön is és nem csak a fidesz mediat hallgatva elkezdtem látni mennyire palira vagyunk véve .
És hogy a fidesz csak annyira nemzeti mint egy falusi tájház,és ugyan ennyire keresztény vagyis semennyire .
30 évesen jutottam oda hogy lehetne szabadon élni nem kell mindent szabályozni.es hogy a demokrácia nem gyengeség hanem erő .ahogyan a szabad verseny is.
😀Egy koszos partnelkuli libsi lettem tudom de nem bánom.es szeretném hogy sok korlátozott gondolkodású megtévesztett ember felebredjen csak nem tudom ezt hogyan fogják itthon elérni .
Nem vagyok okos,de én merek egy kérdést minden oldalról megnézni nem érdekelnek a társadalmi dogmak és szabályok meg semmilyen kitalált propaganda .
A lényeg hogy egy boldog társadalomban eljunk ahol nem a gyűlölet az úr még a frakció harc.
Ahol nem a populista szólamok a lényeg hanem a tényleges közjó .
Nem tudom nekünk magyaroknak miért a gyűlölködés az első állandóan.
Egy normálisan működő demokráciában minden párt a kozjoert küzd hogy jobb legyen mindenkinek nem tudom mi az ami nálunk valahol felrement.retegunk az egyéni döntésektol inkább kiskorúkent kezeljuk a polgaraink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!