Hogyan lehetne meggyőzni a korlátozott vilaglatasu embereket arról hogy kritikusan gondolkodjanak?
Középiskolás koromban fanatikus "náci" voltam roma kérdést kérdés nélkül megoldottam volna ..
Aztán idővel nyugodtabb lettem mérsékeltebb egész sokáig hittem a fidesz propagandának abban hogy az a nemzeti amit ők mondanak és mindenki más hazaáruló libsi stb .
De aztán elkezdtem kicsit szélesíteni a vilaglatasom voltam külföldön is és nem csak a fidesz mediat hallgatva elkezdtem látni mennyire palira vagyunk véve .
És hogy a fidesz csak annyira nemzeti mint egy falusi tájház,és ugyan ennyire keresztény vagyis semennyire .
30 évesen jutottam oda hogy lehetne szabadon élni nem kell mindent szabályozni.es hogy a demokrácia nem gyengeség hanem erő .ahogyan a szabad verseny is.
😀Egy koszos partnelkuli libsi lettem tudom de nem bánom.es szeretném hogy sok korlátozott gondolkodású megtévesztett ember felebredjen csak nem tudom ezt hogyan fogják itthon elérni .
Nem félsz, hogy a kritikus gondolkozásodnak hála majd megint meggondolod magad?
Nem hinném, hogy ez a te feladatod lenne, de még ha az is akkor se ebben a leereszkedő, másokat hülyének néző stílusban fogod ezt megvalósítani.
Nem az én dolgom de nem látom az akarterot különösen az idősebb korosztályban arra hogy változás történjen .
Mikor azt látom hogy egyes nyugdíjas emberek nem ertik hogy nem hazaáruló aki nem fideszes .
És hogy nem 1 2 tv csatornát kéne nézni ahoz hogy képet kapjanak a valóságról.
Persze enis palira voltam véve hiába volt nálam ott az internet fiatalon is hissz csak azokat a dolgokat néztem ami az én valóságom szerint volt igaz.
De idővel kijebb nyitottam a világom.
Ez lehetne egy teljesen boldog ország ha nem tomnek a fejünket ertelmetlen dolgokkal.mikozban a saját elit réteguk jól megszedi magát az EU és az adófizető penzunkbol
Na látjátok megint ez a pedofilozasa fő téma .
Ez egy büntető ugy! Legyen már a bíróság dolga ne a közvéleménye!
Egy jogalam nem kezd el szigorítani meg magyarázkodni minden egyes kiderült ocsmány úgy után mert a jog stabil és megkérdőjelezhetetlen ..
Nem a migransoknak a pedofiloknak meg a Gyurcsánynak kéne a politikai középpontjában lenni.
Hanem a szolidaritás és hogy miért rohad szét az ország.miert nem működik az egészségügy oktatás de úgy kb semmi ami állami.
Vagy hogy miért eroltetjuk a keleti beszerzést mindenben ami drága és nem működik .
Az ellenzék is benne van ebben a hulyesegben nehogy már azt gondoljuk hogy az politika hogy pedofil segedet elengedtek mondjon le a kormány .
Ne legyünk már 2 bites emberek 6 hónapot kellet volna ülnie annak a szerencse csomag embernek erre most ez határozza/ta meg a közvéleményt .
Sokkal fontosabb ügyek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!