Melyik autóban gondolkodjak első autó vásárlásakor?
Első autó vásárlása előtt állok, és a keret 3.500.000 ft. Persze nem bánnám ha ettől olcsóbban tudnék autót vásárolni. Tudom, ha tökéletes autót szeretnék akkor ahhoz több pénz kellene, de ennyi van rá.
Tetszenek ezek a városi corossoverek, 2010-es évjárattól keresnék és nem bánnám ha nem 3-400 ezer km lenne benne.
Amiket néztem:
Hyundai ix 35
Ford kuga
Nissan juke
Opel antara
Chevrolet captavia
Mitsubishi asx
Minden érdekel! Megbízgatóság, fogyasztás, fenntarthatóság stb.
Köszi, ha segítesz!
Az ASX elpusztíthatatlan, én első autónak lehet ezt választanám, a felsoroltak közül. Egy 2literes dízel kuga is jó lehet, ha volt gazdája, a többi motorral felejtsd el.
Az antaráról és a captiváról én lebeszélnélek, ez a két autó kb teljesen megegyezik technikailag, ugyanazon a gm alapon alapszik mindkettő, de azok a motorok amiket ezekbe az autókba szereltek, az kb az autóipar megszégyenítése, nem szabad ilyet venni.
Az ix35 sokat zabál, nem megy, és piszok drága hozzá minden, a crdi és a gdi motorok egyaránt durván kokszosodnak.
A nissan juke is akár jó lehet, de ez az autó a legkisebb a felsoroltak közül, parkolni könnyebb vele, de kb nem fér bele semmi. Egy kéziváltós 1.6 benzin vagy egy megvigyázott 1.5dci a világból kimegy, utóbbi egész fürgén mozog tartósan 6 liter alatti átlaggal.
4-es, köszönöm szépen a hasznos választ.
Az opel mokkáról mit gondolsz?
Még azzal is szemezgettem.
2-es válaszolónak:igen, marad fenntartásra is, azért ennyiért keresek. Tudom meddig ér a takaróm.
Ha valakinek van más ötlete amiket nem írtam, azt is szívesen fogadom. Minden tanácsnak örülök.
Szia!
Én is 1. kocsit nézek , én is ilyen áron. Legszívesebben audit vennék, de amiket olvastam meg néztem ár-értékben a ford focus 1.6 III ti-vcti, honda accord, toyota corolla, opel astra ezeket ajánlák még....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!