Szerintetek a kapitalizmus megfog bukni világszinten és ha igen mi fog utána jönni?
,,n már abban sem vagyok biztos ,hogy van-e még olyan ,hogy magyar nemzet ,mert semmi öszetartás nincs a magyarok között.És én szerintem ennek köze van a kapitalizmushoz is"
Hogy ha ennek az oka nem is a kapitalizmus ,de minden esetre rárak még legalább 1-2-3 lapátnyit.
,,Én már abban sem vagyok biztos ,hogy van-e még olyan ,hogy magyar nemzet ,mert semmi öszetartás nincs a magyarok között"
,,Hogy ha ennek az oka nem is a kapitalizmus ,de minden esetre rárak még legalább 1-2-3 lapátnyit"
Ha még az lenne a baj ,hogy nincs a nemzet hiánya végett a magyarok között összetartás még talán az lenne a kisebbik baj ,de úgy ,hogy közben a társadalom osztályokra van szakadva(értelmes,gazdag;szegény,ostoba) és ezek próbálják elnyomni,meggyalázni,alárakni valamit a másiknak az a nagyobbik baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!