Miért szimpatizálsz vagy miért nem a kommunizmussal?
,,Ha valaki sikeresebb,tehetségesebb,többet tesz hozzá a társadalomhoz, nem hiszem,hogy ugyanannyit érdemelne,mint aki lusta,semmit nem csinál,nem dolgozik stb."
Én szerintem a sikeres embereket nem szabad díjani ,mert már elve hírnevük van van nenük stb.Külön nem szabad díjazni illetve nem szabad megengedni nekik ,hogy többet vegyenek magukhoz az anyagi javakból.Illetve a lelki világukat karban kell tartani ,hogy ne száljanak-el maguktól.Én szerintem ez a jó.Akik nem akarnak dolgozni esetleg azoktól megvonni az anyagi javakat.Akik nem tudnak azokon segíteni kell.
A valami alatt mit értesz?
Igazából a fő fő lényeg az ,hogy a termelőeszközök köztulajdonban maradjanak az egyénnek ,csak a használathoz legyen joga.(Termelőeszköz=hatalom.)
Ha nem termelőeszközről van szó ,hanem pl:egy kis szobrocskáról akkor az még talán belefér én szerintem ,de ahhoz is az kell ,hogy ne nőljön túl az egója ,hogy a közösség karbantartsa azt a személyt lelkileg.
Illetve az ilyen kis szobrácskáknak az ellőállításának sem szabad ,hogy a fontosabb dolgok rovására menjenek ,ami végűl a közösségnek a hátrányává válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!