Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A GYIK moderátorai miért...

A GYIK moderátorai miért ilyen részrehajlóak?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, ha a kérdésekben/kommentekben cigányt, lmbtq-t, négert, stb. embereket negatív, rasszista, trágár szóhasználattal, jelzőkkel illetnek, akkor azokra lecsapnak a moderátorok, de ha ugyanilyen kérdés/hozzászólás a magyar néppel kapcsolatos, akkor nem.
2024. márc. 20. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Talán a moderátorok liberálisok?
2024. márc. 20. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kisebbséget kritizálják az rasszizmus, ha a többséget az kritika.
2024. márc. 20. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
A liberálisoknak nincs hazájuk csak lakcímük, így a magyart gyalázni lehet. Akinek még van nemzeti érzése az náci. Velük pedig keménynek is kell lenni
2024. márc. 20. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Nem a gyk moderátorai, hanem a sunnyogó életformára berendezkedett bolsik, ők ilyen fajták, lásd antifa, akik csak hátulról támadnak...

Itt tobzódnak ezen az oldalon, és jelentenek mindent, amitől hisztirohamot kap az érzelemmotivált tudatuk.

2024. márc. 20. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Vannak olyan modok akik kedvük szerint törölgetnek, pedig nem volt sértő szó benne, csak egyszerűen saját magára ismeri
2024. márc. 20. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos a törvények is ilyenek. De azért a durva magyarellenes dolgokat is törlik sokszor.
2024. márc. 20. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
41%

Ej gyerekek, gondolkozzunk már egy kicsit.

1: ha magyar szid magyart, abban mi a kirekesztés? Nekem tök oké, hogy a feketék niggerezhetik magukat, a szőke nők mesélhetnek szőke nős vicceket, de én nem. Ha mondjuk egy román portálon megy a magyargyalázás, na az k.rvaanyád kategória, de szerintem saját magát mindenki úgy szidja, ahogy akarja.

2: nem mindegy, hogy fentről lefelé megy, vagy fordítva (értsd: nem bántjuk a kisebbet). Pl a humorista szidhatja a politikust, de a politikustól nem etikus visszaütni, mert nála van a hatalom. Ugyanúgy a humoristáktól sem szeretjük, ha a náluk gyengébbekkel viccelődnek. Fentebb írták: ha a kisebbséget fikázzuk, az kirekesztés, ha a többséget, az kritika. Szerintem ő ezt szarkasztikusan értette, pedig tökéletesen igaza, amit írt.

3: a történelmi kontextus is számít. Pl a románozás és a zsidózás végső soron ugyanaz a probléma, a zsidózás mégis súlyosabb elbírálást kap, szimplán mert zsidókat irtottak már a történelmünkben, románokat még feltétlen.

4: ez az egész téma agymenés: én azt szeretném, hogy senki se zsidózzon, meg senki se magyarozzon. Nincs röhejesebb, mint kettős mércére hivatkozva legitimálni a kirekesztő dumát. Nem az a cél, hogy ha neki lehet, nekem is lehessen, hanem, hogy ne lehessen senkinek.

2024. márc. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!