A GYIK moderátorai miért ilyen részrehajlóak?
Nem a gyk moderátorai, hanem a sunnyogó életformára berendezkedett bolsik, ők ilyen fajták, lásd antifa, akik csak hátulról támadnak...
Itt tobzódnak ezen az oldalon, és jelentenek mindent, amitől hisztirohamot kap az érzelemmotivált tudatuk.
Ej gyerekek, gondolkozzunk már egy kicsit.
1: ha magyar szid magyart, abban mi a kirekesztés? Nekem tök oké, hogy a feketék niggerezhetik magukat, a szőke nők mesélhetnek szőke nős vicceket, de én nem. Ha mondjuk egy román portálon megy a magyargyalázás, na az k.rvaanyád kategória, de szerintem saját magát mindenki úgy szidja, ahogy akarja.
2: nem mindegy, hogy fentről lefelé megy, vagy fordítva (értsd: nem bántjuk a kisebbet). Pl a humorista szidhatja a politikust, de a politikustól nem etikus visszaütni, mert nála van a hatalom. Ugyanúgy a humoristáktól sem szeretjük, ha a náluk gyengébbekkel viccelődnek. Fentebb írták: ha a kisebbséget fikázzuk, az kirekesztés, ha a többséget, az kritika. Szerintem ő ezt szarkasztikusan értette, pedig tökéletesen igaza, amit írt.
3: a történelmi kontextus is számít. Pl a románozás és a zsidózás végső soron ugyanaz a probléma, a zsidózás mégis súlyosabb elbírálást kap, szimplán mert zsidókat irtottak már a történelmünkben, románokat még feltétlen.
4: ez az egész téma agymenés: én azt szeretném, hogy senki se zsidózzon, meg senki se magyarozzon. Nincs röhejesebb, mint kettős mércére hivatkozva legitimálni a kirekesztő dumát. Nem az a cél, hogy ha neki lehet, nekem is lehessen, hanem, hogy ne lehessen senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!