Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az államosítás...

Mi a véleményed az államosításról?

Figyelt kérdés
Szóval ,hogy a termelőeszközöket,földeket állami tulajdonba veszik valamilyen úton.

márc. 17. 13:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Nehéz az Unióval együttműködni."

Furcsa ez a kijelentés. Ismertük a játékszabályokat, népszavazással beléptünk az EUba, majd amikor egy egy tolvaj cigány lett a miniszterelnök aki megszeg minden szabályt, akkor jön a "nehéz az unióval együttműködni". Nem, nem nehéz csak be kell tartnai a játékszabályokat.

márc. 17. 17:14
 22/31 A kérdező kommentje:

21-es

Oké ez elfogadható.

De példáúl azt a játékszabályt is be kellene tartani ,hogy arab(ki tudja ,hogy miket) migránsokat engedjünkbe az országba?

Én nem vagyok rasszista meg semmi ,de amit a zsidó államal,zsidókkal csinálnak meg akarnak az elég durva.(Hallottam ,hogy az Arabok a nemi szerveket szeretik támadni a puskával az RTLben hallottam véletlenül.)Nos ha be engedjük őket akkor fenn áll a veszély ,hogy terroristák is bejutnak az országba,Európába és itt is lehet ,majd hasolnó eseteket hallani.(Én abban nem hiszek ,hogy az összes illegális bevándoló katona lenne vagy pedig terrorista ,de felmerül ennek az esély ,hogy terroristák,katonák vannak közöttük ,akik esetleg kém funkciókat is ellátnak stb.)

Erről neked mi a véleményed 21-es?

márc. 17. 17:23
 23/31 anonim ***** válasza:

",hogy arab(ki tudja ,hogy miket) migránsokat engedjünkbe az országba?"

Nincs ilyen játékszabály. Gondolom a most import alatt lévő fél millió dél-kelet ázsiai hasonlóan zavar.

".)Nos ha be engedjük őket akkor fenn áll a veszély ,hogy terroristák is bejutnak az országba"

Ez már megrötént 2015-ben Salah Abdeslam idején.

"Erről neked mi a véleményed 21-es?"

Erről nekem az a véleményem, hogy terelsz. Felőlem az összes bevándolót a tengerbe lőhetik az EU határán, engem ez nem zavar. De amikor ezt hozod fel érvnek az EU ellen,amikor mi szartunk az asztalra hááát :D

márc. 17. 17:28
 24/31 A kérdező kommentje:

,,Nincs ilyen játékszabály. Gondolom a most import alatt lévő fél millió dél-kelet ázsiai hasonlóan zavar."

Őszintén szólva igen.Elveszik az ,,őslakosok" elől a munkát!

márc. 17. 17:36
 25/31 A kérdező kommentje:

,,Erről nekem az a véleményem, hogy terelsz. Felőlem az összes bevándolót a tengerbe lőhetik az EU határán, engem ez nem zavar. De amikor ezt hozod fel érvnek az EU ellen,amikor mi szartunk az asztalra hááát :D"

Énn csak kíváncsi voltam a véleményedre.

márc. 17. 17:37
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Elveszik az ,,őslakosok" elől a munkát!"

Én sem örülök a félmilliós importnak, de a hamis statisztikai adatok szerint ez az akkugyárakhoz és a többi baromsághoz szükséges munkaerő nem áll rendelkezésre Magyarországon ( igaz az ehhez szükséges áram és gáz sem :D ).

Teljesen értelmetlen ez a jelenlegi gazdaságpolitika...

márc. 17. 17:45
 27/31 A kérdező kommentje:

,, félmilliós importnak"

Ezt te hol olvastad be tudod linkelni esetleg?

márc. 17. 19:13
 28/31 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt találtam

márc. 17. 19:14
 29/31 A kérdező kommentje:
márc. 17. 19:15
 30/31 A kérdező kommentje:
Én ezeket találtam
márc. 17. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!