Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon meglehet élni...

Magyarországon meglehet élni 300 ezer Ft-ból?

Figyelt kérdés

2024. márc. 16. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha az ember nem hülye, normális igényei vannak akkor simán meg lehet ennyiből élni.

Ha mindenáron el akarsz költözni otthonról, nem játszik az ingázás, Budapesten egyedül akarsz élni az első éveidtől kezdve, akkor sajnos a fele el fog menni lakhatásra. (a 130 ezres rezsid kb. 20 millió törlesztője lenne, ennyiért meg már Budapesten is kapni ingatlant 1 személy számára)

ma 20:11

130 ezerét mekkora lakást bérelsz és hol?

2024. márc. 16. 21:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Persze, simán. Milliók megélnek ennél kevesebből. Nem jól, persze itt most nem azt kell elképzelni, hogy 3 évente új autó, évente 3-4 utazás mint Hegyeshalomtól nyugatra, hanem hogy mondjuk a számlákat kifizeti meg nem hal éhen.
2024. márc. 16. 22:09
 13/20 anonim válasza:
Egy kisvárosban élek egyedül egyszobás albérletben. Nem keresek még 300.000 Ft-ot se, hitelt fizetek, van rezsi, van egy macskám, de havonta kb. 100.000 Ft-ot félre tudok tenni. Igaz, kocsim nincs.
2024. márc. 23. 11:08
 14/20 Redaler2 válasza:
Csongrád megyében 300 ezer alatt van az átlag kereset 250 amit én keresek ebből úgy tudsz megélni hogy szüleiddel élsz de viszont így kápásból le is mondhatsz a párkapcsolatról. Mondjuk én nagy részt amúgy is itthon vagyok így nem költök pluszba semmire csak ami itthonra kell így kilehet jönni ennyi pénzből is.
2024. márc. 24. 15:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Én 296 ezret keresek, sajnos a szüleim nem engedik velük lakjak
2024. márc. 24. 19:19
 16/20 sztbali válasza:
Meg lehet élni alap igények mellett. Élni tudsz, de hogy félretenni sikerül vagy sem, az már egy másik kérdés. Nem halsz éhen, de nem biztos, hogy tudod építeni a jövődet.
2024. márc. 29. 17:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom építeni ez igaz, pedig már 30 vagyok
2024. márc. 29. 19:13
 18/20 sztbali válasza:
Gondolom a korod miatt is nem engedik, hogy velük lakj, mert úgy gondolják, hogy a fizetésed elég "mindenre". Ez állításod szerint nem igaz. Nagybátyám 40 éves koráig lakott a szüleivel, mert olyan kevés volt a fizetése; hogy nem tudott volna megélni belőle, ha bérel egy kis lakást. Most ment nyugdíjba és most meg tud élni belőle, mert amikor sikerült munkahelyet váltania, akkor egy jobban fizető állás mellett már volt pénze erre.
2024. márc. 31. 07:08
 19/20 A kérdező kommentje:
De nekem csak egy érettségim van, illetve egy szakképesítésem.
2024. márc. 31. 11:35
 20/20 sztbali válasza:
Nekem sincs több ennél és én így keresek kicsivel 300e felett. Nem a képzettség számít, hanem a munkahelyen betöltött pozíció. Én beosztott munkavállaló vagyok és csak feletteseim vannak.
2024. ápr. 1. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!