Az oroszok miért ilyen gonoszak, hogy ok nélkül rohannak le ártatlan, szuverén országokat? Az USA legalább demokráciát és jólétet visz oda ahol háborúzik.
#12 Látom nem sikerült megértened amit leírtam.
Ha úgy vélem, hogy pofátlan és értelmetlen választ írtál akkor jelenthetem az oldal kezelőinek. Ekkor az OK rá az hogy ÚGY VÉLTEM? hogy pofátlan és értelmetlen volt a válaszod. VOLT rá okom.
Csak aztán az oldal kezelői meg úgy döntenek, hogy szerintük nem volt így és ezért az én OKOMAT nem fogadják el és nem törlik a válaszodat.
Ekkor VOLT okom a válaszod jelentésére, csak épp más szerint ez nem volt elfogadható.
Te itt most azt adod elő, mintha Putyin nem 15 éve magyarázná minden nemzetközi fórumon, hogy mit ne csináljon a NATO, az USA a kelet-európai területeken, mert sérti az oroszok érdekeit. Úgy teszel, mintha 2014-ben nem vonultak volna már be az oroszok a Krímbe, és mintha azóta nem mondta volna el folyamatosan, hogy mit ne csináljon a nyugat az ukránoknál. 2 éve kezdődött ez a háború és azóta számtalanszor le lett írva milyen OKOK vezettek a háborúhoz, te meg most játszod az értetlent, hogy nem is volt rá semmi okuk.
VOLT rá okuk. Pont. Csak neked az nem elfogadható ok egy háborúra. Ennyi.
"csak ezt az okot nem látja senki a ruszkikat leszámitva"
Ez a válasz nulla százalékra van lepontozva, tehát az emberek száz százaléka nem ért vele egyet és látja az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!