Soha nem is voltak ostobák. Ez mindenki saját döntése volt, bármennyire is manipulálták az embereket. Utólag derült csak ki, hogy nem haltak meg az oltatlanok és nem is nagyon lettek betegebbek az oltottaknál.
Akkor nem lehetett még semmit sem tudni, ezért is volt rettentően gusztustalan egymás becsmérlése csak azért, mert valakinek valamiről más volt a véleménye.
jan. 25. 18:02
12/23 anonim válasza:
Mondjuk ezzel a kérdéssel és ezzel a cikkel pont nem azt mutatod, amit szerettél volna...
jan. 25. 18:54
13/23 Waff válasza:
Sajnos mint utólag kiderült, komoly mellékhatásai lettek az oltakozásnak. De sztem hülyeség most az oltottakra mutogatni és gúnyolódni rajtuk, át lettek verve, ez tény, miután felbujtatták őket habzó szájjal üvöltöttek hogy mindenki konteós és meghal aki nem oltat...ez is tény. De különbek lennénk tőlük bármennyivel is, ha most mi is elkezdenénk beléjük állni? Szerintem nem.
jan. 26. 07:25
14/23 Waff válasza:
Nah, a kérdésre meg nem válaszoltam :) Igen, büszkék lehetnek, mert aki még ha csak józan paraszti ésszel él a világban, annak nyilvánvaló volt hogy mekkora kamu az egész. Szó szerint hülyének néztek globálisan mindenkit. Én is büszke vagyok hogy nem oltakoztam.
jan. 26. 07:28
15/23 anonim válasza:
Tisztavérű oltatlan vagyok. Azóta is élek😃. Mi, laposföld hívők már akkor is mondtuk ezt, ez visszakereshető akár itt is.
Meghamisították az oltások káros hatásairól szóló jelentéseket
Az olaszoknál már dagad a Covid-botrány: kiszivárogatott hivatalos iratok alapján a római főügyészség nyomoz az egykori egészségügyi miniszter és az állami gyógyszerügynökség vezetője ellen, mert a vádak szerint 2021-ben meghamisították az oltások káros hatásairól szóló jelentéseket.
arra utasítják a hatóság illetékeseit, hogy hallgassák el az azokat a jelentéseket, amelyek a biztonságos gyógyszeralkalmazás érdekében végzett, kulcsfontosságú közegészségügyi tevékenység, a farmakovigilancia eredményeiről szóltak.
jan. 28. 15:17
18/23 anonim válasza:
10es.. én is xd :)
febr. 8. 08:17
19/23 anonim válasza:
Én örülök hogy nem vettem fel ezt a sz@rt!Egy csomó probléma volt utána azokkal akik felvették van aki le bénult a lábára a nőknél menszesz probléma állt fent és van aki sokkal nagyobb tündőbeteg lett mint volt,nem voltak olyan egészségesek mint az előtt ...
febr. 8. 14:04
20/23 anonim válasza:
"Egy csomó probléma volt utána azokkal akik felvették"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!