Akik nem vették fel a Covid oltást, azok most már hivatalosan is büszkék lehetnek magukra?
Ezek szerint a Covid oltást ellenzők mégsem annyira ostobák mint a lapos föld hívók?
Igen, ja
65 millióból 467
0,000718461538 százalék
...
Most melyik is jobb nekem? Ha kb. 0,00072% eséllyel maradandó károsodást szerzek az oltástól, vagy ha kb. 1% eséllyel belehalok a vírusfertőzésbe?
Az élet nagy kérdései
"Ezek szerint a Covid oltást ellenzők mégsem annyira ostobák mint a lapos föld hívók?"
Ezek szerint de, mégis.
Csak nem tudom, hogy mi ellen oltanak, ugyanis egy virológus csapat átnézte a virus tanulmányokat és arra jutott, hogy a covid virusnak mondott jelenség nem létezik.
Aki be tudja bizonyitani az ellenkezőjét, ne nekem irjon, hanem egyenesen a virológusoknál jelentkezzen ugyanis 500 millió forintnyi eurót kap aki bebizonyitja, hogy van virus, innentől minden válasz értelmetlen!
Itt a honlap!
Ezen kell kjelentkezni a pénzért:
GARANTÁLJUK:
1,5 millió euró
annak aki tudományos bizonyítékot szolgáltat a koronavírus létezéséről, beleértve a bizonyítékok szolgáltatása érdekében tett valamennyi lépés dokumentált ellenőrző tesztjeit.
A virológia szabályai szerint be kell bizonyitani, hogy létezik a virus!
"vagy ha kb. 1% eséllyel belehalok a vírusfertőzésbe?"
A kovid nem képes egy százalékos halálozást produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!