Nem szánalmas, hogy az EU nem adja oda a magyaroknak járó pénzeket?
Támogatom a magyar családokat, lépjen ki az összes magyar család, hajrá magyar családok...
tiszta szerencse, hogy egyedülállóként én nyugodt szivvel maradhatok EU tag továbbra is.
Én nem akarok kilépni, és én nem is fogok kilépni, mivel én nem vagyok magyar családok.
De ezeket a magyar családokat tudom támogatni, ha ki akarnak lépni, lépjenek ki nyugodtan.
#6 Jó, de nem lehet így különcködni. Vagy kilép mindenki, vagy bent marad mindenki.
Javasolni lehetne a fidesznek, hogy a legközelebbi nemzeti konzultációban érdeklődjék meg, hogy mit akar a többség.
Dehogynem lehet különcködni, kell hozzá egy menekvési terv, hogy ne légy magyar családok és már különc is vagy, ha én tudok különc lenni, aki dedikáltan nem vagyok kárpáti géniusz, akkor nem hiszem, hogy ez különösebben nagy probléma másoknak.
De attól hajrá magyar családok, tegnap is késő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!