Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem szánalmas, hogy az EU nem...

Nem szánalmas, hogy az EU nem adja oda a magyaroknak járó pénzeket?

Figyelt kérdés
Csak azért húzza száját, mert nem passzolunk ideológiában. Pedig papíron nekünk jár az a pénz. Jó nagy demokraták...
jan. 22. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Melyik lesz a nagyobb segitség a magyar családoknak? Ha szánalmas, vagy, ha nem?
jan. 22. 13:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Az lenen a legnagyobb segítség a magyar családoknak, ha kilépnék. Az EU nem adja oda pénzünket, de persze a pénzt beszedi tőlünk. Nettó befizetők lettünk. Az angolok is ezért léptek ki, mert csak mínuszba jöttek ki.
jan. 22. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Támogatom a magyar családokat, lépjen ki az összes magyar család, hajrá magyar családok...

tiszta szerencse, hogy egyedülállóként én nyugodt szivvel maradhatok EU tag továbbra is.

jan. 22. 13:53
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Mások sem passzolnak ideológiában, de csak a fidesz volt elég szánalmas ahhoz, hogy forrásmegvonásig vigye az ellentéteket.
jan. 22. 13:53
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 Te is lépj ki. Neked is lesz egyszer magyar családod.
jan. 22. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Én nem akarok kilépni, és én nem is fogok kilépni, mivel én nem vagyok magyar családok.

De ezeket a magyar családokat tudom támogatni, ha ki akarnak lépni, lépjenek ki nyugodtan.

jan. 22. 13:57
 7/12 A kérdező kommentje:

#6 Jó, de nem lehet így különcködni. Vagy kilép mindenki, vagy bent marad mindenki.

Javasolni lehetne a fidesznek, hogy a legközelebbi nemzeti konzultációban érdeklődjék meg, hogy mit akar a többség.

jan. 22. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Dehogynem lehet különcködni, kell hozzá egy menekvési terv, hogy ne légy magyar családok és már különc is vagy, ha én tudok különc lenni, aki dedikáltan nem vagyok kárpáti géniusz, akkor nem hiszem, hogy ez különösebben nagy probléma másoknak.

De attól hajrá magyar családok, tegnap is késő lenne.

jan. 22. 14:02
 9/12 hájaaa ***** válasza:
71%
Nekünk oly mindegy, ha megkapjuk ha nem...ellopják kikozmetikázzák a költségvetést a maradékot meg átutalják a mészárosnak. Semmi hasznunk, úgyhogy nem, nem szeretném h a fidesz hzzájusson ehhez a pénzhez, inkább utalják át Budapestnek
jan. 22. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem, a magyar kormány hozzáállása a szánalmas. Nem az Unió érdeke, hogy odaadja a pénzt.
jan. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!