Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A coming out-oló politikusok,...

A coming out-oló politikusok, hírességek közül mennyien lehetnek azok, akik opportunizmusból teszik ezt?

Figyelt kérdés
Most már sok multicégnél kvóták vannak erre, hogy növelni kell a "diversity"-t ezért a szexuális kisebbségek közül egyre több vezetőt választani. A woke által uralt baloldali politikusok közt is ma már ez előnynek számít, az USA-ban és Nyugat-Európában is sokan tudnak erre építeni. Viszont lehetséges, hogy nem mindenki kisebbségi közülük, lehet vannak olyanok is, akik amúgy teljesen heterók csak gondolják ez előre viheti őket az életben.

jan. 11. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%

#10 Mert nem mindenki érzi szükségét.

Amúgy az egyik legelső ilyen példa volt a T.A.T.U együttes. Leszbikusnak hazudták magukat, közben meg heterók voltak, de ez kellett, hogy befussanak.

jan. 12. 08:43
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
#11 most az, hogy van rá néhány példa, nem bizonyít semmit. Arra is van példa, hogy néhány pap pedofil, akkor ez most azt bizonyítja, hogy a katolikusok nagy része pedofil lenne? Csak szigorúan a te logikádat követve.
jan. 12. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
5%

#12 "most az, hogy van rá néhány példa, nem bizonyít semmit."

De a 3-as válaszoló jön nekem egy sörrel :)

jan. 12. 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a Kulka se búzi . Nem úgy néz ki
jan. 12. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:

3-ás vagyok.

Ha ténylegesen nem voltak melegek, akkor egy kékeres lópisztojjal jövök neked! 😅

jan. 12. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerinted a No Thanx tagja is mind búzik voltak? Szerintem nem.
jan. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!