A liberálisok szerint a szabadság fontosabb mint a biztonság?
Figyelt kérdés
Például szabadutat kell engedni az afrikai/muszlim bevándorlóknak. Joguk van ott élni, ahol csak akarnak.
Persze az EU őshonos népeinek biztonsága csorbul emiatt, mert a "menekültek" nem éppen az európai, nyugisabb élethez vannak szokva. Balhésabb a kultúrájuk.
A muszlimok ráadásul hajlamosak csak úgy terrortámadásokat végrehajtani.
2023. dec. 24. 15:59
1/18 anonim válasza:
Jár a karácsonyi krumpli a "kérdésért".
2/18 anonim válasza:
"afrikai/muszlim bevándorlóknak"
Most már milyen specifikusan kell a provokatív kérdést kiírni, mert ugye orbán rengeteg migránst betelepít a munkahelyeinkre, csak ugye ők a "jó migráns" :)
Egyre nehezebb a dolguk a propagandistáknak :D
3/18 anonim válasza:
"A muszlimok ráadásul hajlamosak csak úgy terrortámadásokat végrehajtani"
Azért ezt így kiírni....
Nem "csak úgy" hanem a rögeszméjük miatt.
4/18 anonim válasza:
Igen. A szabadságért cserébe az a pár megölt ember csak járulékos veszteség.
5/18 anonim válasza:
Szíjjártó Afrikában több törzzsel is életre szóló barátságot kötött, és a magyar nép testvéreinek fogadta őket...nehogy a kedvenc törzsét is betaláld kérdező!
6/18 anonim válasza:
Hol a migáns késel hol véletlenül kiesel az ablakon vagy novicsok van a tortádban, ilyen ez a mai világ:)
7/18 anonim válasza:
Igen, szabadon szeretném megválasztani, hogy milyen halat, milyen káposztát és milyen bejglit ehessek ma este, a többi márcsak részletkérdés.
8/18 anonim válasza:
A kérdésre is válaszolni kellene gyerekek, mert ez az orbánozás elég gyenge.
9/18 anonim válasza:
Én nem tudom hogy mit gondolok, nekem mindig Orbán úr mondja meg a Kossuth rádióban, hogy mit gondolok.
10/18 anonim válasza:
#8 Miféle kérdésre? Nincs itt semmilyen kérdés csak a napi Fideszhirdetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!