Ukrajna lett a feministák új álomországa?
#20 “Miközben a férfinak el kellett tartania a családot, katonáskodnia és háborúznia kellett. Nagyvonalúan "elfelejted" a mérleg másik oldalát.”
És kik állították fel ezt a rendszert? Igen. A férfiak. Ne picsogj azon, hogy a férfiak elb@szott rendszert állítottak fel, ami senkinek nem volt jó, és mint mindig, ebben is a nőknek kellett rendet tenni.
20 hát nem egészen van így....pl nem kötelessége sem kezdeményezni, sem mindent is fizetni, ahogy a családot sem neki kell eltartania....sőt, a mai világban leggyakrabban a pár mindkét tagja együttes erővel tartja el a családot.
Irományod következő mondatainak egy része a toxikus férfiasság miatt van úgy, ahogy.... A férfiak elleni erőszakot a férfiak nem veszik elég komolyan. Pl egy férfit mondjuk bántalmaz a barátnője, ezt elmondja más férfiaknak, akkor még őt szidják, hogy milyen gyenge már, nem tudja megvédeni magát.... A nők sokkal nagyobb mértékben állnak ki a bántalmazott embertársuk mellett, legyen az gyerek, nő, vagy akár férfi....
A bíróságok legnagyobb részt az anyának ítélik, de messze nem minden esetben. Az általad említett példáknál mondjuk pont nem az anya kapja meg, amennyiben az apa jobb példát tud mutatni a gyerekeknek.....ez is amúgy megint mi miatt is van? Hát persze, toxikus maszkulinitás, hiszen a hú de igazi nem tudom én milyen férfiak szerint a nőnek a konyhában van a helye, meg egyedül az ő dolga a gyerek nevelés.
Ez megint nem igaz. Alapvetően nem szabadna senkinek sem megütni a másikat. Ha téged egy férfit megüt ok nélkül egy nő, akkor szerintem (és remélhetőleg a normális emberek szerint is) visszaüthetsz, de egy gyenge pofon ért cserébe azért ne törd el a csaj állát....
A férfiak megint kik miatt "nem sírhatnak"? Úgy van, megint a férfiak miatt. Egy normális nő nem fog elítélni azért, mert vannak érzelmeid.
A női kvótát azok az idióták találták ki, akik azt hitték, hogy így ők már feministák, nőbarátak és ennyi éppen 3leg is volt....
Azért mehetnek a nők 40 év után nyugdíjba, mert a patriachátus végett ugye megszokott lett, hogy a nő mos, főz, takarít, gyereket nevel, de mellé azért még menjen el minimum 8 órába dolgozni....ha mindezt nem csak a nőnek, hanem a férfinak is meg kéne tenni....nem azt mondanák, hogy jajj de jófej pasi, hogy besegít....nem segít be, kiveszi a részét a munkából.... Közös gyerek, közös lakás, nehogy már csak a nő dolgozzon...ha egyelő mértékben osztoznának meg a ház körüli munkákat nézve...akkor én teljesen egyetértenék azzal, hogy a férfiak is 40 év munka után mehessenek nyugdíjba... Ez nem feminizmus.... A feminizmus=férfi ellenes diszkrimináció?! Nem, soha nem volt az, most sem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!