Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ukrajna lett a feministák új...

Ukrajna lett a feministák új álomországa?

Figyelt kérdés
Hiszen ott hamarosan kötelező lesz a nőknek is részt venni a sorozáson, és mehetnek harcoló alakulathoz is.

2023. dec. 22. 02:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
Hogyan segíti a nők esélyegyenlőségét a besorozásuk?
2023. dec. 22. 07:26
 2/35 anonim ***** válasza:
94%
Tudod, hogy az is egyenlőség lenne, ha se a nőknek, és a férfiaknak sem kellene bevonulni?
2023. dec. 22. 07:54
 3/35 anonim ***** válasza:
33%
Nem, mert a feministák nem egyenjogúságot akarnak, hanem női felsőbbrendűséget és férfiellenes diszkriminációt.
2023. dec. 22. 08:09
 4/35 anonim ***** válasza:
58%
#4 valakit nagyon megbántottak a csúnya nők…
2023. dec. 22. 08:25
 5/35 gago77 ***** válasza:
40%

"Nem, mert a feministák nem egyenjogúságot akarnak, hanem női felsőbbrendűséget és férfiellenes diszkriminációt."

Tökéletes megfogalmazás. Az előnyök jöhetnek akkor is, ha az mondjuk csak nőknek jár (előremehet az ajtónál, leülhet a buszon, nehezebb dolgokat nem cipel stb), de minden más dolog esetén ők EGYENLŐEK a férfiakkal!!!!

Nem lehet nem észrevenni, hogy a világ problémái gyakorlatilag megsokszorozódtak mióta a nők aktívan ott vannak a törvényhozásban. Most ilyen Ursula von der Lyen, meg Christine Lagarde típusú förmedvények kezében van Európa... Nem csoda hogy itt tartunk...

A nők sokkal hajlamosabbak az extremitásra, a szektásodásra, a megszállottságra és árzelmileg könnyebben befolyásolhatók. A következő Hitler valszeg nő lesz. Úgyhogy, 4-es, nem "valakit nagyon megbántottak a csúnya nők" hanem van pár nagyon-nagyon "csúnya" hatalomra emelt nő, akik a feminizmus segítségével kerültek hatalomra és meg lehet nézni, hol tartunk és merre megyünk...

2023. dec. 22. 09:41
 6/35 anonim ***** válasza:
24%

"Tudod, hogy az is egyenlőség lenne, ha se a nőknek, és a férfiaknak sem kellene bevonulni?"

Nem ti magyarázzátok állandóan, hogy túlnépesedés van, nem kell annyi ember?! Vagy ez csak az európai emberekre vonatkozik, a keletre lévő vademberekre nem?

2023. dec. 22. 10:06
 7/35 anonim ***** válasza:
88%
#7 ez hogy jön ide? Persze, szerintem nem kell ennyi ember, de erre nem az a megoldás, hogy a meglévőket az életük kockáztatására kényszerítjük, és elküldjük őket meghalni. Milyen beteg logikád van? Szerintem senkit, legyen nő vagy férfi nem szabadna erre kötelezni. Ezzel van valamilyen problémád?
2023. dec. 22. 10:10
 8/35 anonim ***** válasza:
21%

"Szerintem senkit, legyen nő vagy férfi nem szabadna erre kötelezni."

Értem, akkor inkább engedjük be a társadalomra veszélyes elemeket az országba és szépen lassan suttyomban pusztuljon az őshonos népesség, azt könnyebb elhallgatni! Ravasz!

2023. dec. 22. 10:18
 9/35 anonim ***** válasza:
86%
#9 nem. Szerintem a kormánynak dimplomatikus eszközökkel kellene az állampolgárait megvédeni. Amelyik erre nem képes, az alkalmatlan kormányzásra.
2023. dec. 22. 10:51
 10/35 anonim ***** válasza:
31%
#10 Mesélj, milyen diplomatikus eszközökkel lehet hatni pl. az Európába beözönlő néger és muzulmán hordákra?
2023. dec. 22. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!