Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A balosoknak, liberálisoknak...

A balosoknak, liberálisoknak a vallások közül csak a kereszténységgel van bajuk?

Figyelt kérdés

Az iszlámot egyáltalán nem szidják, sőt még pátyolgatják is a muszlimokat.

A keresztényeket viszont ütik vágják, ahol csak tudják. Fel lett újítva egy templom? Há' minek az? Bezzeg amikor mecset épül, akkor egy szót se szólnak.

A keresztény házasságot szintén erősen kritizálják. Milyen dolog az, hogy csak férfi és nő házasodhat? Bezzeg a muszlimoknál nem arról van szó, hogy nem házasodhatnak azonos neműek, hanem kb élni sincs joguk.

A kereszténység ellen dolgoznak, az iszlám javára. Miért, amikor a muszlimok sokkal konzervatívabbak, mint a keresztények?

2023. dec. 18. 17:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Mindegyikkel bajuk van, tisztelet a kivételnek.
2023. dec. 18. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Na a Fidesz is balos.
2023. dec. 18. 17:53
 3/19 A kérdező kommentje:
#2 Gazdaságilag részben igen. Társadalmi kérdésekben jobbos.
2023. dec. 18. 17:56
 4/19 anonim ***** válasza:
71%

Már megint egy állító kérdés.

Elég közelről ismerek olyan liberálist, akinek semmi baja nincs semmilyen vallással. Azt gondolja, hogy a vallása mindenkinek a magánügye, és így a vallása miatt semmilyen előny és semmilyen hátrány nem illet meg semmit.

És a sokféle balos és liberális között van még néhány, aki hasonlóképpen gondolkodik.

2023. dec. 18. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
46%

A balosokat eleve ne említsük egy lapon a liberálisokkal.

Én liberális vagyok, de nem baloldali.

Vallásokkal addig nincs bajom, amíg nem akarnak politizálni. Amikor viszont egy vallás átmegy politikai mozgalomba, akkor van nagy baj, ez leginkább pont az iszlámra jellemző. Nekem liberálisként leginkább az iszlámmal van bajom. A keresztényekkel max akkor, amikor valamilyen vélt vagy valós érzékenységre hivatkozva korlátozni akarják a szólásszabadságot,véleményszabadságot,sajtószabadságot. (pl. karikatúrát Jézusról nem engedik, de ez a fajta hisztéria is inkább az iszlámra jellemző).

2023. dec. 18. 17:58
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

Én ellenzéki vagyok, semmi bajom a vallásokkal.

Magyarországon a katolikusok helytelenül viselkednek, segítenek Orbánnak eltaposni a többi egyházat -lásd Iványi féle - és rengeteg közpénzért és ajándék ingatlanokért hajlandóak a Fidesz mellett kampányolni. Ez méltatlan a jézusi úthoz.

2023. dec. 18. 18:06
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
2023. dec. 18. 18:23
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
Libsi vagyok, de nincs bajom a vallással, AMÍG NEM VISZIK TÚLZÁSBA.
2023. dec. 18. 18:28
 9/19 anonim ***** válasza:
43%

Magyarországon vagyunk. A többség ateista, de egy nagy kisebbség keresztény. Mivel a kultúránk része a kereszténység, így nyilván azt tudjuk leginkább kritizálni, mert a problémákat is az okozza.

A többi vallást miért nem kritizáljuk (annyit)? A magyar jobboldal tett róla, hogy a judaizmus eltűnjön innen, és tesz róla hogy az iszlám ne jusson ide.

2023. dec. 18. 18:29
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Mi az,hogy balos?

Aki kritikát fogalmaz meg,aki szkeptikus,aki nem hívő fideszes, az rögtön balos lesz?

Nem vagyok hívő fideszes szerencsére,ahogy semmilyen vallásnak sem vagyok a híve.

Nem vagyok fideszes,de nem tartom magamat balosnak vagy liberálisnak se.

A vallásról pedig az a véleményem,hogy egyformán f@szság az összes,az összes kivétel nélkül.

Nézd meg a közelkeletet,több ezer éve ölik egymást,a vallás miatt.

2023. dec. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!