Nem tartjátok nevetségesnek azt amikor a liberálisok a kereszténységre hivatkoznak?
A zsidó, keresztény és iszlám lényege ugyanaz, nem tudom, mi alapján állítod őket szembe egymással.
Mi ballipsik azért szoktunk a kereszténységre hivatkozni, mert a jobberenek annak a védelmére hivatkozva követnek el keresztényietlen cselekedeteket. Felőlem lehet rasszista aki akar, csak maradjon következetesen az és ne beszéljen össze-vissza.
Az jut eszembe a kérdezőről, amikor Beer Miklós vitatkozott egy nagy kereszténnyel:
"Beer Miklós elmesélt egy esetet, amikor egy gyalázkodó levelet kapott valakitől, aki rákérdezett, hogy a püspök tényleg egyetért-e Ferenc pápa gondolataival, mert ha igen, ő inkább kilép az egyházból. Amikor Beer felvilágosította az illetőt, hogy az egyházfő valójában a hegyi beszédet idézte, arra azzal reagált a levélíró, hogy ő ugyan nem tudja, mi az a hegyi beszéd, de a pápának nincs igaza, és kész."
Kérdező.
Logikátlanul provokálsz, látszik, hogy beittál abból ami a szennycsatornából folyik.
Nevetséges, vagy inkább felháborító. Én soha nem pofázok bele, hogy durban, nagy molban kezdejék-e az intenacionálét, vagy hogy kecskét tosszanak-e, vagy a bélát?
A liberósok szabadok, leginkább a jólneveltségtől, még az emberi vonásoktól.
@15:07
Akik azt állítják hogy a szakállas nő normális, szerintem közülük egyik sem hozsannázik vasárnap a templomba.
Viszont a Fidderek úgy kereszténykednek, hogy közben lopnak, csalnak hazudnak.
Ez a különbség, érted már trollocska?
Azt rovod fel, hogy valakinek van egy számodra nem tetsző politikai társadalmi ideológiája, annak javára, hogy valaki hazudik magának egy politikai, társadalmi ideológiát, aminek teljesen ellentétesen cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!