Miért érzem úgy,hogy a "konteóim" sorra megvalósulnak 2030-ig?
29,akkor fussunk neki még egyszer:
"az interneten sem fogsz leellenőrizni semmit és a könyvtári könyvet is megint írta valaki,logikád alapján ők is "konteósok"."
Mit nem értesz ezen?
6# "Ebben úgy látszik élen fogunk járni, mert itt jövőre be akarják vezetni a digitális igazolványt és az összes rendszer és adatunk egy kézbe központosítását. Az aggodalmakra azt mondta a Rogán, higgyük el, hogy nem fognak visszaélni vele, kacsint, kacsint."
Nem értem továbbra sem mi a baj? Az államnak most is megvannak ezen adatai. Hozzáférhet bármikor. Csak most egyetlen helyen lesz. Nem kelle gymással leveleznie a hivataloknak. Nem kell aTB kártyát vinni a korházba, ha balesetet szenvedett az anyós vagy ha ellopták nem kell csináltatni, mert minden egy chipben lesz és a karodban vagy a nyakadban.
Az lesz a döfi, amikor majd a pénzt is ilyen chipeken fogják rögzíteni. Az majd 2030-ban vezetik be európában, hogy eltűnik a készpénz. Nem kell felesleges költségen nyomtatni. egy chippen lesz a karodban az összes pénzed. Kifehérítik a gazdaságot. Eltűnik az, hogy minimálbérre vagy bejelentve és dupla annyit kapsz kézbe. Nem lehet majd borravalót adni a postásnak, pincérnek, futárnak sem
14# DK-s " A holdra-szállással csak óvatosan!
Én teljesen műszaki beállítottságú ember vagyok. Imádom a technikai tudományokat, a sciense-fiction-t, a kozmológiát, amatőr műszerész vagyok, stb ...És csodálkozom, hogy nagyon sokaknak miért nem világos, hogy a holdra-szállás nem történt meg? És ha elkezdem felhozni a technikai érveket, néznek mint a birka, majd gúnyolódva a NASA tekintélyére hivatkoznak."
Na és mik ezek Uram?
#37-nek:
Te most tényleg egy párhuzamos topicot akarsz nyitni? XDXDXD
Fényképek, amelyeken a tereptárgy betakar az objektív hajszálkeresztjébe, képek a földről amelyen totál elcseszték az árnyékolást, a NASA ellenállása egy milliomos ajánlatának, hogy egy üvegfalú vákuumkamrában bemutathatják az űr-ruha biztonságát, hogy a holdon mozgó emberek mozgása felgyorsítva tökéletes földi mozgás, hogy következetesen, egyik fényképen sem látszanak a csillagok, stb ...
Ha akarod, szívesen részletezem neked hogy melyiknek-mi a jelentősége.
De a legfőbb érvem az, hogy az akkori technológiai szint mellett ez kivitelezhetetlen lett volna. Mármint nem konkrétan a holdra-szállás, hanem az, ahogy azt a NASA végül tálalta.
1969-ben járunk, amikor a legkomolyabb tudású digitális processzor is kevesebbet tudott, mint egy mai számológép. tehát higgyem el, hogy teljesen analóg eszközökkel, kézi vezérléssel csinálták végig. És ha számításokat kellett végezni (mert kellett), akkor azt kézzel végezték, lévén hogy egy űrhajón számításba jöhető elektromos számológépig még kb egy ÉVTIZEDET kellett várni. és az is legfeljebb a négy alapműveletet tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!