Miért érzem úgy,hogy a "konteóim" sorra megvalósulnak 2030-ig?
7,amiket leírtál,azok tényleg baromságok,de ezeket csak te állítod.Én semmi ilyesmit nem állítottam.
Az "oltásokról" meg annyit,hogy még 2 év sem telt el a beadásuk óta és már rengeteg ember lett beteg vagy halott tőlük.Rokonságomban is van beinjekciózott halott.
A "szakértő" szerint is gyógyszerkísérlet zajlik.
A "szakértő" is bizonytalan a beinjekciózást illetően.
#12-nek (kérdezőnek):
A holdra-szállással csak óvatosan!
Én teljesen műszaki beállítottságú ember vagyok. Imádom a technikai tudományokat, a sciense-fiction-t, a kozmológiát, amatőr műszerész vagyok, stb ...
És csodálkozom, hogy nagyon sokaknak miért nem világos, hogy a holdra-szállás nem történt meg? És ha elkezdem felhozni a technikai érveket, néznek mint a birka, majd gúnyolódva a NASA tekintélyére hivatkoznak.
Tényleg nem tudom hogy sírjak, vagy röhögjek?
".Értem.Ha rárakok egy pórázt a nyakadra és azon vezetlek kutyaként,az baj?Az a baj,hogy nem azért van az általad említett "fejlődés",hogy az embereknek jobb legyen.A kényelemmel vezetnek meg."
Na, pont ezért látod azt. Mert te akkor is konteót képzelsz minden mögé, ha egy sincs ott.
ma 17:34
Persze, tíz éve halál komolyan hittél bennük, de nem jöttek be, ezért most már szerinted is baromságok. Legalább az oltásokat elismered. De az se jött be, hiszen nem halt meg hatmillió oltott magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!