Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy,hogy a "konteó...

Miért érzem úgy,hogy a "konteóim" sorra megvalósulnak 2030-ig?

Figyelt kérdés
[link]

2023. nov. 20. 12:36
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

7,amiket leírtál,azok tényleg baromságok,de ezeket csak te állítod.Én semmi ilyesmit nem állítottam.

Az "oltásokról" meg annyit,hogy még 2 év sem telt el a beadásuk óta és már rengeteg ember lett beteg vagy halott tőlük.Rokonságomban is van beinjekciózott halott.

[link]

[link]

A "szakértő" szerint is gyógyszerkísérlet zajlik.

A "szakértő" is bizonytalan a beinjekciózást illetően.

2023. nov. 20. 17:34
 12/41 A kérdező kommentje:
Egyébként az is vicces,amikor a trollok elkezdenek laposföldezni,kemtrélezni,holdraszállásozni,de igazából nekik sincs egyértelmű bizonyítékuk semmire,csak mögöttük áll a média.Ez a "konteós" címke is olyan,amilyen régen a "boszorkány","őrült","náci",stb.. címke volt.Csak rásütik valakire és ezzel győztesnek kiáltják ki magukat a rásütők.
2023. nov. 20. 17:46
 13/41 A kérdező kommentje:
Csak 1 példa tőlem.A Corvinus E. könyvtára nem fogad el kp-t.
2023. nov. 20. 17:49
 14/41 DK-s ***** válasza:
28%

#12-nek (kérdezőnek):

A holdra-szállással csak óvatosan!

Én teljesen műszaki beállítottságú ember vagyok. Imádom a technikai tudományokat, a sciense-fiction-t, a kozmológiát, amatőr műszerész vagyok, stb ...

És csodálkozom, hogy nagyon sokaknak miért nem világos, hogy a holdra-szállás nem történt meg? És ha elkezdem felhozni a technikai érveket, néznek mint a birka, majd gúnyolódva a NASA tekintélyére hivatkoznak.

Tényleg nem tudom hogy sírjak, vagy röhögjek?

2023. nov. 20. 17:53
 15/41 anonim ***** válasza:
30%

".Értem.Ha rárakok egy pórázt a nyakadra és azon vezetlek kutyaként,az baj?Az a baj,hogy nem azért van az általad említett "fejlődés",hogy az embereknek jobb legyen.A kényelemmel vezetnek meg."

Na, pont ezért látod azt. Mert te akkor is konteót képzelsz minden mögé, ha egy sincs ott.

2023. nov. 20. 17:55
 16/41 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:34

Persze, tíz éve halál komolyan hittél bennük, de nem jöttek be, ezért most már szerinted is baromságok. Legalább az oltásokat elismered. De az se jött be, hiszen nem halt meg hatmillió oltott magyar.

2023. nov. 20. 18:15
 17/41 A kérdező kommentje:
15,mire alapozod azt,hogy a másik véleménye "konteó"+a te véleményed az igazság?
2023. nov. 20. 18:17
 18/41 anonim ***** válasza:
38%
Arra alapozom, hogy a másik tényként ad elő olyan összeesküvéseket, amiket semmi nem bizonyít, és ezt hívják konteónak.
2023. nov. 20. 18:27
 19/41 A kérdező kommentje:
18,amúgy már le is írtam egy bizonyítékot(igen,olyat,ami ellenőrizhető általad is). :D
2023. nov. 20. 18:36
 20/41 anonim ***** válasza:
70%
Az nem bizonyíték, hogy te kitalálsz egy konteót, hogy szerinted miért is van a fejlődés, és önkényesen ráfogod. Ez pont az ellenkezője annak.
2023. nov. 20. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!