Szerintetek mennyi az esély arra,hogy MO-n megvalósuljon az a politika,ami jelenleg Kinában van jelen?
Hát én abban reménykedtem anno még régen, hogy ide nem jut el ez a prideolás ami minden nyáron van megtartva,meg a lmbtq érzékenyités program.De megérkezett kicsi hazánkba.
Ezek után én már nem lepődnék meg ezen se.
De igen, ellenőrzik a wikipediát.
Miért kell ilyen városi legendát terjeszteni?
"A Wikipedia szócikkeit bárki tovább írhatja, vagy módosíthatja, az internetes enciklopédiát működtető nonprofit alapítvány pedig nem ellenőrzi azt."
Egyrészt, ahogy már írták, de, ellenőrzik. Másrészt két kattintással utánajárhatsz hogy helyes-e a Wikin szereplő adat, könnyű rátalálni az oldalukra.
Igen, helyes a Wikin szereplő adat.
Mert akkor az alt right trollok még nem árasztották el az internetet a propagandájukkal.
Ez az egész akkor kezdődött, amikor megindult a Trump vs Clinton kampány, az oroszok a trolljaikkal pedig be akartak avatkozni az amerikai választásokba.
Azóta tele az internet az alt right hisztikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!