Az illiberalizmus mikor vált nemzetellenes irányzattá?
00.58
Nem figyeltél az agitprop fakultáción.
Idézet Orbán Viktortól:
"Ez a közösség egy illiberális állam"
01:26
én úgy látom, hogy aki nemzeti, azok egy része liberális, egy része baloldali, egy része jobboldali, egy részük pedig egyik sem az előzőekből.
Nehogy már a nemzeti érzelmeket IS kisajátítsa az illiberális közösség. Ez veszélyes!
05:20
ezt nem értem. Ki akarja Kádárt Petőfihez hasonlítani? Hol?
Ne játszd a hülyét, tudjuk, hogy ennek a kérdésnek a mintájára írtad ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__124..
17:07
fidesz szokás.
Hogyan vezetted le a kérdésből, hogy bárki is Kádárt Petőfihez akaroja hasonlítani?
Várj, hozom a pattogatott kukoricát és a szotyit, és várom a magyarázatot. Hogy mind egy jót röhögjünk :-)
Akkor érdekes módon pont pár percre rá pont ugyanolyan kérdést inverzbe tettél fel, micsoda véletlen...
A kommunisták szokása volt Petőfit valamiféle kommunistának beállítani, pláne Rákosi idejében.
Szerintem ez szimplán a 48-as forradalmárok meggyalázása. Pont úgy mint amikor anno a PM-es képviselő azt mondta, hogy az aradi vértanúk mind migránsok voltak, ezért be kell engednünk az összes migránst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!