A liberális demokrácia mindig nemzetellenes volt és sohasem képviselte az embereket?
Ami a cikkben látható, a liberális demokratikus berendezkedés eredménye.
Nem csak 1-2 döntéshozó a hibás, hanem magával a rendszerrel van a hiba.
Egy csóró németet kidobnak az önkormányzati lakásból, hogy migránsokat rakjanak a helyére.
A fészekrakó program is hasonló volt Miskolcon.Csak ott nem lakoltattak ki senkit, csak tönkretették az életterét, utcáját.
Na és kinek az intézkedése és ötlete volt?
A liberális demokrácia iránt maximálisan elkötelezett s baloldali liberálisoknak.
De, "jön még kutyára kamion".
Most attól függetlenül, hogy elment a németek esze, minek feltenni kb. ugyanazt a kérdést, csak hatszor provokatívabb módon?
Rohadtul unalmas. Mintha a illiberális demokráciánk a "politikusnak minden jár, a népnek meg kuss" elve nemzetibb meg emberibb lenne.
Röviden: Igen.
Hagyományos konzervatív értékrendben ez alapján működnek a dolgok:
Először TE. Utána a család,a párod,a közeli és távoli rokonok, aztán a szomszédok, az utca, a kerület, a város stb. és így tovább szélesednek a közösségek fontossági "körök" alapján.
Liberális értékrend:
A világ végén élő piréz nemierőszakoló,kannibál,pedofil,tömeggyilkos is ugyanolyan fontos, mint te vagy.
Dióhéjban. Ebből minden levezethető, minden más tettük és gondolatmenetük.
Az első válaszolónak meg: Nem a rosszat kell a még rosszabbal hasonlítgatni. A helyes kérdés:
"Most az jobb, amikor a nemzetet és az embereket képviseli a demokrácia?"
Ez így nem a téma terelése, ahogy a liberális oldalon szokás.
Másik megszokott terelés:
"Csak azért mert 213523345 gyilkos van a 8 milliós közösségben, az azt jelenti, hogy akkor mindet utálni kell? Értem."
Nem kell utálni, egyszerűen csak az én közösségem fontosabb,mint az a 8 milliós közösség és ha azok nem zavarták volna meg az életteremet, akkor 213523345 darab gyilkossal kevesebb lenne körülöttem.
Magyar családokat is kidobtak a lakásukból tartozás miatt fid. kormány alatt.Akkor miért nem lázadtatok?
Egyébként egy illiberális állam/rendszer sokkal kártékonyabb és lopósabb is.Főleg ha az adott vezetés egypártrendszert épít ki.
Remélem az okosabbak ráismertek kikre értem ezt...
"Először TE. Utána a család,a párod,a közeli és távoli rokonok, aztán a szomszédok, az utca, a kerület, a város stb. és így tovább szélesednek a közösségek fontossági "körök" alapján."
Igen, ezért van az, hogy a konzervatív értékrendben simán kicsinálsz valakit csak azért, hogy neked épp egy kicsit jobb legyen. A liberálisnak ezt nem szabad. Nem vagyok élvonalbeli liberális, de azért amit te mondtál, az sima hangulatkeltés.
pontosan kérdező.
a 21. század legnagyobb gyilkosai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!