Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki Magyarország...

Hogy lehet valaki Magyarországon a keleti despota országok rajongója?

Figyelt kérdés
Oroszország, Kína, Irán, stb. Miért nem költöznek akkor inkább oda?

2023. okt. 21. 12:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20.

Most az jobb, amikor minden vicc tilos és a PC humor az kb. annyi, hogy "haha böfögés!!!! haha fingás!!!" és ennyi?

2023. okt. 21. 15:31
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem tilos minden vicc, ezt benézted.

2023. okt. 21. 16:00
 23/28 anonim ***** válasza:

22.

MÉG nem.

2023. okt. 21. 16:00
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Kína megakadályozza, hogy Amerika normalizálja Európában a pedofíliát többek között. Inkább köszönettel tartozunk nekik.
2023. okt. 22. 12:08
 25/28 Jeffrey Spender ***** válasza:

Én Irán rajongóval soha nem találkoztam.

Kína rajongót keveset láttam, de szerintem ott inkább a Távol-Kelet iránt van rajongás, nem pedig specifikusan Kína.

Ami Oroszországot illeti. Egyrészt miért kell démonizálni, dehumanizálni őket ? Másrészt az elmúlt években, talán évtizedeknek is nevezhetjük, a Nyugat jutott el odáig, hogy ideológiát követel meg, nem szereti a más véleményt, és erőből politizál.

És amúgy is a demokrácia az működött-e valaha ?

Az USA-ban a politikát mennyire érdekli a 43 éves autószerelő vagy a 21 éves bölcsész szakos hallgató véleménye ? Semennyire.

2023. okt. 24. 13:20
 26/28 anonim ***** válasza:

"Én Irán rajongóval soha nem találkoztam."

Vona Gábor

2023. okt. 25. 02:42
 27/28 Jeffrey Spender ***** válasza:
És Vona Gábor meghatározó, széles rajongó réteggel, tömegbázissal bíró politikus napjainkban ?
2023. okt. 25. 12:41
 28/28 Jeffrey Spender ***** válasza:

Amúgy Vona Gábor rendre változtatgatta az álláspontját. Meg a saját szavazóival is önellentmondásba keveredett.

Szélsőjobbon is alaptétel a muszlim uralommal rémisztgetés, időtlen idők óta, erre ő olyant mondott, hogy választási megfigyelőnek Mahmud Ahmadinezsádot, és az Iráni Forradalmi Gárdát mutatta.

Idővel Török Szürke Farkas lett, olyan pólót csináltatott, Allah Akbarozott, és még Erdogánnak is tárgyalt.

Irán, és Törökország rivális országok ...

És ugye ott a Fidesz, Orbán is Erdogánhoz jár, akkor most is ő iszlamista ?

[link]

De mindegy, lemondott a Jobbik éléről, visszavonult egy jó időre, és most ismét előbukkant, egy 50 - 100 fő szavazót számláló kamupárttal. Pont ezért irreleváns, hogy Vona Gábor mit gondol és mond.

2023. okt. 25. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!