Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Én attól félek, hogy ha...

Én attól félek, hogy ha valaki nem állítja meg az LMBTQ-t akkor a transzexuálisok uralkodni fognak rajtunk. Az utóbbi időben egyre nagyobb a térhódításuk az élet minden területén. Van alapja a félelmemnek szerintetek?

Figyelt kérdés

2023. okt. 14. 14:12
1 2
 11/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%
Rajtad már most is uralkodnak. Neked már mindegy.
2023. okt. 14. 14:50
 12/15 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

ALAPJA az van. Csak realitása nincsen.

9-es.

Miért csak akkor lehet össze fogni egyeseknek, ha van valami ellenség?

2023. okt. 14. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon kíváncsi vagyok, mire gondolsz uralkodás alatt. Mindenkit köteleznek majd a nemváltásra?
2023. okt. 14. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Nincs alapja a félelmednek. Az lmbtq elfogadás nem jelenti az uralmukat.

Én is azt ajánlom ne nézd a kedves vezetőnk tévéit

2023. okt. 15. 07:37
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

"a transzexuálisok uralkodni fognak rajtunk ... Van alapja a félelmemnek szerintetek?"

Kérdezz meg egy halom embert, hajlandó lenne-e átműttetni magát a másik nemre. Ha a többség át akarja magát műttetni, akkor kezdhetsz aggódni. Kivéve persze, ha magad is az átműttetésen gondolkozol, mert akkor te is benne leszel az uralkodó osztályban.

Igaza van a többieknek, valóban szűrnöd kellene milyen médiát fogyasztasz, kritikusabban kellene fogadnod a tévében láttottakat.

2023. okt. 15. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!