Tudományosan elképzelhető hogy a világkormány belőlük áll akikre soha nem is gondoltunk volna?
Szerintem a világkormány létezik és Hominoideak a tagjai. És akkor vették fel a kapcsolatot az emberekkel és át a hatalmat mikor hirtelen a semmiból előkerült 1 nő biológusnak beállítva, de igazából ő egy stróman akinek a feladata hogy tartja a kapcsolatot a világkormány ês az országok vezetői között.
Gondolkodtam!
Aztán rájottem valamire
Azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy vajon ki futtatja ezt a nőt évtizedek óta, hogy mindenhol ott van és vagyonokat gyűjt a állítólag állatvédelemre és így passzolja át az emberiség pénzét a világkormányt alkotó hominoideaknak.
És rájöttem: hogy itt valami nagy svindli van a háttérben és akkor mikor a semmiből megejelnt ez a nő akkor ébredhettek öntudatra a hominoideak, utána alakíthatták meg a világkormányt és azóta maffiaszerűen üzletelnek a háttérben és ezt a nőt használják fel strómanként, hogy érdekeiket képviselje az emberekkel szemben!
Bizonyíték van elég, mi több sok! Pl alap esetben a hominoideak megtámadják és széttépik az embert ha bemegy közéjük, ez a nő pedig évekig élt köztük egyedül és a haja szála sem görbült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!