Meddig fogják etetni az embereket meg ezzel a hülyeségel?
Már 4 éve próbálják félemlítni a népet a coviddal ami egyébként egyszerű influenza csak rá ragasztottam egy ilyen nevet..
Érdekes, hogy itt mindig csak ősztől tavaszig van 😹😹😹
Vicc komolytalan hülyeség az egész
11, én inkább hiszek a tesztnek és az orvosoknak, akik megerősitették, hogy a covidot kaptam el, mint valakit, aki ismeretlenül mondja meg száz kilóméterekre tőlem, hogy mit is kaptam el.
És nem, nem vagyok oltva.
12
A kezdeti tesztekről ( amibe belerakhatták akár a virust amitől megbetegedtél) kimondták németországi laborok, hogy többnyire hamis eredményt ad!
13, nagy segitség ez a magyar családoknak, de leginkább nekem, aki ELKAPTAM A VIRUST!
minimum 500kmre vagy tőlem, de, ha budapesti, akkor cirka 700. Nem voltál itt, amikor 4 hétig ki se birtam kelni az ágyból. Akkor sem voltál itt, amikor annyira fájt a tüdőm, amit életemben nem éreztem és életemben nem féltem ennyire és vártam ennyire a mentőt. Nem voltál itt, amikor napokig rángatott az idegrázás és mindenem fájt. Nem voltál itt.
14
És akkor mi van?
Sok influenzás ugyanazt élte át!
Akkor az van, hogy nem voltál itt és úgy beszélsz arról, hogy én mit éltem át, hogy nem voltál itt és fogalmad sincs, hogy én mit éltem át.
Ez nem influenza. Voltam már influenzás életemben, de ez meg sem közeliti azt.
Figyelj az influenza is mutálódik!
Szerinted miért változtatják évente rá az oltást? 2 egyforma influenza nincs ezért nem is fogod ugyanazt tapasztalni ennyi!
Még doktori se kell hogy felfogd!
19
Akkor meg minek vagy ezen az oldalon, ha itt senkinek sem hiszel?
Gondolod, hogy az orvosod megnézte a váladékodat 200 milliós mikroszópon, hogy látja-e a virust, amiről nem készülnek képek amúgy (miért?) szóval csak a németek által bebizonyitott kamu teszre hagyatkozott!
Aztak...
És ezek szavaznak!
Nem hiába volt Magyarország Romániával meg Bulgáriával egy szinten a halálozási arányokat tekintve.
Az IQ-szint is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!