Ha le tiltom facebook-on azokat az embereket, akik hűlyeségeket kűldenek, hogyan lehet úgy elő adni nekik hogy ne gondolják hogy le tiltottam hanem adatvédelmi problémára gondoljanak?
Tegyűk fel van egy ember aki mindenféle baromságokat meg oszt velem meg űzenetben is kűldi azokat,nem szeretném hogy azt gondolja hogy le tiltottam,hanem valami mást szeretnék mondani,/ki találni amit el is hisz habozás nélkűl.és nem gondolja hogy le tiltottam mert haragudni fogna.
Hogyan tudom be állitani hogy ne is tudjon I-Y-ember írni nekem űzenetet és az adatlapomra se tudjon írni.?
Légyszives segitsetek mert nagyon aggaszt a sok hűlyeség.
A helyesíràsi hibákért bocsi.
Legyen szép napotok
Tehát most felületesen ápolni akarod a kapcsolatot, mondván ne érezze, hogy gond van kettőtök között... De ugyanakkor unod is őt és le akarod tiltani. Ez elég képmutatásnak hangzik.
Miért nem írod meg neki simán, hogy ne írjon neked ilyennel kapcsolatban, és ezt üzenőfalon se tegye meg?
Messengeren van némítás, akkor nem küld jelzést ha ír neked, de mégse tiltod le. Asszem ha "figyelmen kívül hagyásra" rakod akkor meg az engedélykérések közé megy, akkor egyáltalán nem látod, csak az engedélykérések között. És akkor se tiltás, tehát tud neked üzenni, csak nem látod.
Ha nem akarod látni amit kitesz az üzenőfalára, akkor "unfollow", asszem magyarul követés kikapcsolása. Így ismerősök maradtok de a hírfolyamodban nem látod amit kitesz.
Azt hogy a te adatlapodra ne tudjon írni nem tudom van e rá lehetőség.
Ismerem öket és finoman fogalmazva is meg sértődnének,nem akarom meg bántani öket.
Egyébként valami meg oldás erre sehogy sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!