Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Meddig fogják etetni az...

Meddig fogják etetni az embereket meg ezzel a hülyeségel?

Figyelt kérdés

Már 4 éve próbálják félemlítni a népet a coviddal ami egyébként egyszerű influenza csak rá ragasztottam egy ilyen nevet..

Érdekes, hogy itt mindig csak ősztől tavaszig van 😹😹😹

Vicc komolytalan hülyeség az egész

2023. okt. 8. 11:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Rá ragasztottak*
2023. okt. 8. 11:22
 2/23 anonim ***** válasza:
13%

Már nem tudják tovább folytatni!

Egy újabb vírust találnak majd ki vagy mást!

A há 1 en 1 nek nézz utána mekkora átverés volt akkor is tervbrn volt a világ szivatása, csak nez sikerült, de ha egy egész várost lezárnak rájöttek akkor beszarnak az "emberek"!

2023. okt. 8. 11:25
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Komolytalan vicc az egész kismacskás röhögő fejekkel?

Ezt mondd azoknak, akiknek meghaltak a családtagjaik, vagy heteket feküdtek az intenzíven, hogy mennyire "komolytalan ez az egész".

Nem tűnt fel, hogy azóta nincsenek tele az intenzív osztályok "influenzásokkal", mióta visszaszorult a covid?

Hová lett az a rengeteg "influenzás", akik miatt telítve voltak a kórházak?

Nem kell válaszolni, Bill Gates meg a gyík emberek, tudjuk.

2023. okt. 8. 11:27
 4/23 A kérdező kommentje:

Ember szimpla influenza volt 4 évvel ezelőtt is semmi több!! Ahogy most is az.

Nézd már meg hányan haltak meg eddig is influenzaban évente..

Csak mm volt olyan érdekes

2023. okt. 8. 11:30
 5/23 anonim válasza:
66%
Dunning-Kruger hatás egy megnyilvánulása a sok lehetséges példa közül, melyet láthattunk. (Szerintem).
2023. okt. 8. 11:31
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

Nem válaszoltál a kérdésre.

Miért nincsenek tele az intenzív osztályok lélegeztetőgépre kötött influenzásokkal, mint mondjuk 3 éve?

2023. okt. 8. 11:32
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Akik itt összeesküvés-elméleteket kiáltanak, akkor elismerik és vallják, hogy a háttérben összejátszik mind az USA, mind Kína, Oroszország, meg mindenki, az átlag ember megtévesztésében?

Mert ha pl ezt a kínaiak "találták ki", akkor miért volt ebben partner a világ többi része is?

Szóval itt tényleg a gyíkemberekben lesz a megoldás kulcsa!!

2023. okt. 8. 11:35
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
4, én elkaptam tavaly decemberben, majdnem 4 hétig az ágyból kimászni nem tudtam, de annyira, hogy volt nap, hogy mentőt kellett hivni, mert nem kaptam levegót. Ha elkaptad volna, vagy meghallt volna bárkid is, nem minősitenéd ezt a virust egy influenzához, mert nem az. Ennyire beteg én még életemben nem voltam és ilyen nehezen, egyik influenzából sem jöttem még ki és nem kivánom senkinek se! Ez nem influenza.
2023. okt. 8. 11:47
 9/23 anonim ***** válasza:
18%
Amíg vannak olyan birkák, akik elhiszik. A covid egy nátha, a pánikkeltés és a korlátozások csináltak belőle nagyobb bajt. Pszichológusok által elismert tény, hogy ha egy jelentéktelen betegségtől irreálisan rettegsz, akkor az komolyabbra fordulhat.
2023. okt. 8. 12:06
 10/23 anonim ***** válasza:
25%

8.

Az országok lettek megtévesztve "szakértők" tévesztették meg!

A számitógép guru, hogyhogy előre lemodellezte a virust mielőtt elindult útjára és kioktatták a vezetőket" mit reagáljanak majd ha elindul a virus!

Ezt Gates saját honlapján megtalálod:

Hoopá!

[link]

"A 201-es esemény egy 3,5 órás pandémiás asztali gyakorlat volt, amely drámai, forgatókönyv-alapú megkönnyített megbeszélések sorozatát szimulálta, amelyek egy hipotetikus, de tudományosan hihető világjárványra adott válaszhoz kapcsolódó nehéz, élethű dilemmákkal szembesültek. 15 globális üzleti, kormányzati és közegészségügyi vezető vett részt a szimulációs gyakorlatban"

" Ezeket a kérdéseket gondosan megtervezték egy lenyűgöző narratívában, amely oktatta a résztvevőket és a közönséget."

9

Nem azt kaptad el!

Vagy be voltál oltva vagy más módon legyengült az immunrendszered!

2023. okt. 8. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!