Bill Gates miért ilyen gyakori szereplője az összeesküvés elmélet sztoriknak ?
Ugyebár a covid elterjedését is sokan hozzá kötik. Meg nemrégiben egy konteós emberke talált a lakásában egy átlagosnál picit nagyobb szöcskét, amiről azt állította, hogy a Bill Gates lehallgató készüléke van benne elhelyezve.
Miért pont Bill Gates ezen konteók többségének a főgonosza ?
30
Szia! Kérlek írj vissza a privát levelemre. Szeretnék élőben találkozni veled, hogy felvilágosíthassalak hogyan működik a világ a szobádon kívül.
A vírusbagatellizálók és járványtagadók, a Gőgény-Tamási-Lenkey-Pócs kuruzslókülönítmény rajongói többek között a “prevenciós paradoxon” nevű jelenség áldozatai.
Ez ugyebár az a jelenség, hogy ha egy prevenciós célzatú intézkedés (pl. lezárasok, oltási kampány) sikeres, akkor a népek hajlamosak utólag azt hinni, hogy az egész felesleges volt, hiszen íme, nem is lett világvége. Abba már ezek az egyszerű népek nem gondolnak vele, hogy pont ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően nem lett nagyobb baj. Vagy ha belegondolnak, elvetik, mert sokkal izgalmasabb “megfejtés” valakiknek, a látható és láthatatlan világerők gonosz szándékainak betudni a százmilliók életét megmentő preventív lépéseket.
Nem fogok visszairkálni neked, el sem olvasom amit írtál.
Ha valami gondod van, itt fejtsd ki, nyilvánosan.
"WHO are the biggest funders of WHO?
The Bill & Melinda Gates Foundation alone is responsible for over 88 per cent of the total amount donated by philanthropic foundations to the WHO.2023. febr. 3."
Ezt a fentit csak így hirtelen kikaptam a gugliból... De folytatnám:
"Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz tigré származású etióp politikus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója 2017 óta. Wikipédia"
(Ha alaposan utánanézel ennek az alaknak, akkor nem fogsz örülni, hogy ő a WHO feje)
De tovább is van, mondom még. Mondjuk mássz fel a UK parlamentjének oldalára és töltsd le és olvasd el, hogy miről szól és hol tart a WHO pandémiaszerződése:
És töltsd le és olvasd el magát a szerződéstervezetet, ami "Zero draft"-ként ismert és mind a 194 tagállam kormányával alá akarnak íratni:
Külön ajánlanám a figyelmedbe a Chapter V., Article 15. "Global coordination, collaboration and cooperation" szakaszt, aminek 1. pontja szerint "1. The Parties recognize the need to coordinate, collaborate and cooperate, in the spirit of international solidarity, with competent international and regional intergovernmental organizations and other bodies in the formulation of cost-effective measures, procedures and guidelines for pandemic prevention, preparedness, response and recovery of health systems, and to this end shall:
(f) facilitate WHO with rapid access to outbreak areas within the Party’s jurisdiction or control, including through the deployment of rapid response and expert teams, to assess and support the response to emerging outbreaks."
Csak az (f) pontot idéztem belőle, de a többi is érdekes! Engem viszont (és sok más embert is) különösen zavarnak az ebben a pontban leírt "rapid response and expert teams", ami valahogy így fordítható hogy "gyors reagálású szakértő csapatok" ... Nos azért, mert valami ilyesmi lehetett anno a jogi megnevezése az Einsatzgruppe néven ismert csapatoknak is, vagy épp az ÁVH-s Péter Gábor csapatainak, verőlegényeinek is...
És az ilyenekből köszönöm szépen, én nem kérek. Még csak a halvány megvalósulási esélyéből sem!!! És szerintem Te sem!
Ezek a dolgok feketén fehéren le vannak írva, nincsenek eltitkolva. Olvasd el őket és gondolkodj el rajta! Mindenesetre okosabb, mint a szöcskébe helyezett lehallgatókészüléken morfondírozni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!