Bill Gates miért ilyen gyakori szereplője az összeesküvés elmélet sztoriknak ?
Ugyebár a covid elterjedését is sokan hozzá kötik. Meg nemrégiben egy konteós emberke talált a lakásában egy átlagosnál picit nagyobb szöcskét, amiről azt állította, hogy a Bill Gates lehallgató készüléke van benne elhelyezve.
Miért pont Bill Gates ezen konteók többségének a főgonosza ?
"A szakembereknek azt kell mondaniuk, amit a hatalom vár tőlük"
Igen, ezzel az ócska dumával próbálja meg bizonyítani a sok elmeroggyant, hogy neki van igaza.
Nyilván az orosz meg az amcsi szakértők is ugyanazt hazudják, ugye?
Ésaztmégishogy?
A másik ismérvük a hülyéknek az, hogy minden szakember hazudik csak az a pár nem, akik azt mondják amit ők hallani akarnak.
Az egy pillanatra sem jut eszükbe hogy mi van, ha pont fordítva van a dolog.
Semmiféle kísérleti vakcina nincs. Ezt is azok az agyhalottak tolják, akiknek fingjuk nincs a koronavírusok elleni oltások kifejlesztéséről.
Utána sem néznek semminek, csak kitalálnak mindenféle idióta következtetést.
Szerinted miért vannak ezek lenézve meg kiröhögve?
Mert ezen idióták szerint mindenki hülye, csak ők helikopterek... xD
"Tipikus birka "érvelés": ellenérvek nincsenek, cáfolatok nincsenek, csak a személyeskedés."
Már bocs, de éppen te vagy rettentő tipikus: belököd a teljesen szubjektív állításaidat, majd elvárod, hogy mi cáfoljuk őket.
Benyomod, hogy az orvosok karrierféltésből aládolgoznak a hatalomnak? Hol vannak itt az érvek? Hol a bizonyíték? Eleve milyen hatalomnak?
Tamási doktor? Ő a nagy hős? A csávó egy természetgyógyász, neki eleve abból van a biznisz, hogy szembenálljon az egyetemes gyógyászattal, hiszen ő az alternatívát kínálja. Ő nemhogy nem kockáztatja a karrierjét, neki ez kiváló marketing.
Több ezren elhagyták az egészségügyi pályát az oltás miatt? Tudod bizonyítani, hogy az oltás miatt hagyták ott, és nem csak mondjuk utolsó csepp volt nekik a pohárban? Mi van a maradák cirka 170 ezer dolgozóval, akik maradtak? Mind féltették a karrierjüket? Mi van azokkal az orvosokkal, akik privátban is magyarázták, hogy tessék olttatni? Azok is mind birkák, igaz?
Tamasi doktornak pont hogy abból lett volna a biznisz, ha azt mondta volna, hogy a covidot komolyan kell venni, de neki van rá kezelése vagy gyógyszere. Ehelyett pont az ellenkezőjét mondta.
Ha nem az oltás miatt hagyták volna ott a karrierüket, akkor beoltatták volna magukat, és úgy hagyják ott. Nem ez történt, tehát tisztában vannak vele, hogy az oltás többet árt, mint használ. A maradékból meg biztos, hogy jó páran vannak, akik elintézték, hogy legyen papírjuk az oltásról, de valójában nem oltatták be magukat - ahogy már korábban írtam.
Amúgy ha már tudomány: pszichológusok körében konszenzus van arról, hogy ha egy enyhe betegségtől irreálisan retteg az ember, az súlyosra tud fordulni. Ha nem hiszed, kérdezz meg egy pszichológust, meg fogja erősíteni.
Ja, nem tudom, észrevetted-e, hogy két különböző accountról írtad a 21-es és 23-as hozzászólást. A pipák száma elárulja ;)
"Tamasi doktornak pont hogy abból lett volna a biznisz, ha azt mondta volna, hogy a covidot komolyan kell venni, de neki van rá kezelése vagy gyógyszere."
Nem feltétlenül. Egy csomó ember nem is ismerte őt korábban, ezekkel a kiállásokkal pedig hatalmasat növelt a brandjén a saját célközönsége köreiben. Mármint szerintem ő komolyan is gondolta, amit mondott, de számára ez nem jelentett kockázatot, az ő karrierje nem függött ettől a konfliktustól, sőt: profitált belőle.
Illetve amit érdemes megállapítani, hogy ő egy olyan valaki aki kiállt az orvosi kamarából a sajátjaival vitázni, hanem eleve a másik oldalt képviselte. Lehet azon vitatkozni, kinek van igaza, de Tamási szava nem egy objektív szakértői vélemény.
"Ha nem az oltás miatt hagyták volna ott a karrierüket, akkor beoltatták volna magukat, és úgy hagyják ott."
Fuh, ez a téma ennél sokkal összetettebb. Az egészségügyben 2020 tavaszától 2022 júliusáig felmondási tilalom állt fenn. Nem is tudtak felmondani, maximum megtagadhatták az oltást, és akkor kirúgták őket. Ha mondjuk amúgy is fel akartam volna mondani, simán megtagadom az oltást, hogy végre mehessek. Ha meg a moratórium után mondok fel, akkor semmi nem bizonyítja, hogy az oltás miatt tettem.
De amúgy sem igazán találok olyasmit, hogy az oltás miatt tömegesen hagyták volna el a pályát az egészségügyi dolgozók, nem tudok ilyesmiről. Egy ismerősöm nekem is volt, akinek bevallottan a kötelező az oltás volt az utolsó csepp, de mindig hozzátette, hogy már amúgy is ki volt a töke az egésszel. Az összes többi egészségügyis ismerősöm magánemberként is azt mondta, olttassunk ők is beolttatták magukat, amint lehetett.
"egy enyhe betegségtől irreálisan retteg az ember, az súlyosra tud fordulni"
Ebben egyetértünk: a pánikkeltés rossz dolog. Ugyanakkor a pánikkeltés és a tagadás között szokott az igazság meghúzódni. Te a teljes tagadást legitimálod a pánikkeltésre hivatkozva, hamis dilemmát alkotva.
"nem tudom, észrevetted-e, hogy két különböző accountról írtad a 21-es és 23-as hozzászólást"
Nem: két különböző emberrel vitázol. Én csak a 23-ast írtam.
Igen, minden ostoba, érv nélküli ezt teszi.
Odahány valamit majd elvárja, hogy a másik cáfolja meg, holott neki kéne bizonyítania amit kijelent.
Ezekkel vitázni olyan, mint galambbal sakkozni.
Még ha meg is tudod cáfolni amit leírnak, úgyis előveszik a szokásos (szerintük) ütőkártya kifejezéseket amik a hazudsz, mainstream média, nemisúgyvan, biztos oltott vagy, nézdtovábbatévét, ébreggggyfel, nyiskiaszemed meg a többi, semmitnemmondó üres dumát.
És még ezek tartják magukat okosabbaknak sok százezer tanult embernél...
"Mármint szerintem ő komolyan is gondolta, amit mondott, de számára ez nem jelentett kockázatot, az ő karrierje nem függött ettől a konfliktustól, sőt: profitált belőle."
Komoly médiahadjárat folyt ellene is, nagy kockázatot vállalt. Persze az tény, hogy a normális emberek közül szerzett híveket, de könnyen elsülhetett volna rosszul is a dolog. Dr. Gődény például kis híján börtönbe került, amiért igazat mondott a covidról. Egyébként Tamasi doktort kizárták az orvosi kamarából ugyanezért.
"Lehet azon vitatkozni, kinek van igaza, de Tamási szava nem egy objektív szakértői vélemény."
Miért is? Mert nem azt mondta, ami neked tetszik?
"Ha mondjuk amúgy is fel akartam volna mondani, simán megtagadom az oltást, hogy végre mehessek."
Ha annyira jó lett volna az oltás, akkor nem tagadták volna meg csak azért, hogy felmondhassanak, hanem kivárták volna a moratórium végét. Hiszen aki oltáshívő, az a mai napig hiszi, hogy az oltás állította meg a "járványt", tehát akkor is hitt benne, hogy az oltás hamarosan véget vet a "járványnak", és ezzel a moratóriumnak is.
"Ebben egyetértünk: a pánikkeltés rossz dolog. Ugyanakkor a pánikkeltés és a tagadás között szokott az igazság meghúzódni. Te a teljes tagadást legitimálod a pánikkeltésre hivatkozva, hamis dilemmát alkotva."
Ez viszont szalmabábozás, mivel én sosem tagadtam teljesen a covid létezését.
Gödény egy vírustagadó volt.
Veled is az a gond, hogy szerinted azok az okosak akik szembe mennek a tudománnyal és a valósággal, a többi százezrek meg mind hülyék, inkompetensek, le vannak fizetve.
Ez a faék egyszerű gondolkodásmechanizmus.
Mellesleg sem gődény, sem mondjuk lenkey vagy pócs nem kompetens virológiai kérdésekben, mert nem a szakterületük.
Attól, hogy doktor van valakinek a neve előtt még nem jelenti azt, hogy mindenhez (IS) ért.
Egy fogorvos doktor sem ért az agysebészethez.
Gődény meg nem hülye, tudja hogy az ostobább embereknek arra van igényük, hogy olyasvalaki mögé álljanak, aki mindenben szembe megy a narratívákkal.
Ezt ki is használja, lásd a kamupártját...
Akkor itt neked, a világ dolgaihoz nem értő konteósnak nincs itt keresnivalód.
De látom érdemben te sem tudsz mit kezdeni azzal amit leírtam.
Ilyenkor szoktak az érv nélküli emberek odavetni ilyen, a témához nem tartozó semmitmondó üres dumát... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!