A TV1-en, M1-en, origón, Korssuth rádión, Magyar Nemzeten stb. stb-n keresztül nagy keresztény.
A valóságban:
Pénz (milliárdokban lopva, aztán Lölőn és a vejkón, Tiborczon, meg a népes maffia család egyéb tagjain keresztül eltüntetve)
+ Hatalommánia
+ Hazudozás (lehazudjuk a csillagokat is az égről, Szíjjártóval és a Fidesz médiabirodalommal karöltve)
Kb. ez a vallása.
Kedves kérdező. Egy amúgy értelmes kérdés esetén ekkora gyűlöletet vált ki az átlag magyarban, ha beleteszed Orbánt/Gyurcsányt/Sorost/szinte akárkit. Magyarok vagyunk, szeretünk gyűlölni. Szeretünk a saját hibáink miatt másokat okolni. Ez van.
Amúgy református hit szerint lett megkeresztelve, de ateista nevelést kapott és ateista is volt nagyon sokáig. A felesége bigott keresztény neveltetése és hatása az, hogy liberális-ateistából keresztény-konzervatív lett. Ami a legfurcsább ebben nekem az az, hogy előbbi esetben szinte senki sem imádta és senki sem gyűlölte, míg utóbbi esetben szerzett magának ezzel a fordulattal 1-2 millió imádót is meg gyűlölőt is. (Szerintem alapvetően a kereszténység ennek az oka, az osztja meg ennyire az embereket, szóval igazából ez egy nagyon jó kérdés volt, sok egyéb dologról is el lehet beszélgetni ennek kapcsán. Az itteni válaszolókkal meg szerintem ne foglalkozz. Lehet jön még értelmes válasz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!