Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi Orbán Viktor vallása?

Mi Orbán Viktor vallása?

Figyelt kérdés

2023. szept. 22. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
komolytalan az az ember
2023. szept. 22. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

A TV1-en, M1-en, origón, Korssuth rádión, Magyar Nemzeten stb. stb-n keresztül nagy keresztény.

A valóságban:

Pénz (milliárdokban lopva, aztán Lölőn és a vejkón, Tiborczon, meg a népes maffia család egyéb tagjain keresztül eltüntetve)

+ Hatalommánia

+ Hazudozás (lehazudjuk a csillagokat is az égről, Szíjjártóval és a Fidesz médiabirodalommal karöltve)

Kb. ez a vallása.

2023. szept. 23. 07:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Ti most szórakoztok, vagy hülyék vagytok?
2023. szept. 23. 09:00
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Mindkettő, de te sem vagy egy észlény :D
2023. szept. 23. 09:38
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, szerintem te vagy itt a leghülyébb, ha felteszel ilyen kérdéseket.
2023. szept. 23. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező. Egy amúgy értelmes kérdés esetén ekkora gyűlöletet vált ki az átlag magyarban, ha beleteszed Orbánt/Gyurcsányt/Sorost/szinte akárkit. Magyarok vagyunk, szeretünk gyűlölni. Szeretünk a saját hibáink miatt másokat okolni. Ez van.

Amúgy református hit szerint lett megkeresztelve, de ateista nevelést kapott és ateista is volt nagyon sokáig. A felesége bigott keresztény neveltetése és hatása az, hogy liberális-ateistából keresztény-konzervatív lett. Ami a legfurcsább ebben nekem az az, hogy előbbi esetben szinte senki sem imádta és senki sem gyűlölte, míg utóbbi esetben szerzett magának ezzel a fordulattal 1-2 millió imádót is meg gyűlölőt is. (Szerintem alapvetően a kereszténység ennek az oka, az osztja meg ennyire az embereket, szóval igazából ez egy nagyon jó kérdés volt, sok egyéb dologról is el lehet beszélgetni ennek kapcsán. Az itteni válaszolókkal meg szerintem ne foglalkozz. Lehet jön még értelmes válasz.)

2023. szept. 30. 10:20
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
#16 Az a bökkenő, hogy Orbán akárki hatására is, max. csak névleg lett, keresztény, csak ezt állítja magáról. A tevékenysége teljesen ellentmond bármelyik keresztény felekezet alapvető tanításainak. Szóval hiteltelen így az egész ember. Akármennyire is utálom a vallást, legalább ha azt állítja magáról, hogy ő vallásos, akkor követné híven - de nem ezt teszi.
2023. szept. 30. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!