Orbán Viktor a magán életben milyen ember?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 03:44
1/9 anonim válasza:
Rossz, de nem jó, ahogyan a régi Dakota közmondás mondaná.
3/9 anonim válasza:
2, más nem lopja el elöször az ország egyik felét, majd rögtön utána a másikat is...
nekem volt "szerencsém" vele többször is találkozni, egy feszengős, nagyon nem laza fazon és mindig végtelenül furán éreztem magam abban a pár pillanatban, amikor a közelében voltam.
Gyurcsánynál ez más volt, ő a való életben is sokkal közvetlenebb és lazább volt.
4/9 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy mindkettőjükkel találkozhattál.
5/9 anonim válasza:
“Kangörcsös, műparaszt TSZ-elnök.”
7/9 anonim válasza:
Mint minden más normális magyar ember.
8/9 anonim válasza:
Ha valaki a kamerák előtt már nem tudja a rángásait görcseit visszatartani, nyelvcsapkodásait kontrollálni, akkor nem nehéz arra a logikus következtetésre jutni hogy kamerák nélkül méginkább ilyen.
9/9 anonim válasza:
Gyurcsánnyal fekszik, Gyurcsánnyal álmodik, Gyurcsánnyal kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!