Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert aggodnak sokan Ukrajna...

Miert aggodnak sokan Ukrajna jovoje miatt?

Figyelt kérdés

Hisz Ukrajna a tulelt egy holodomort tulelte a I es II vilaghaborut amiben milliokat haltak meg es evekig tartott.

Akkor a mostani haboru pecsetelne meg a sorsat?

A mostani haboruban alig estek el ukranok ha a masik haromhoz hasonlitjuk.

Azokbol kimasztak akkor ebbol miert ne fognanak?

2023. aug. 17. 20:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
10%
Azert mert a kuruc.hu meg mindig nincs betiltva, de ironikusan c-ok meg mindig szaporodnak, filippinokat repulovel ingyen szallitjak ide, kinaiakkal tele van a fovaros akik lassan a parlamentbe kerulnek, a videki megmaradt "magyarok" igazabol svabok - nemetek nagy reszben, emelle ozonlenek az ukranok mert nekik M.o is egy kanaan. Most setaltam BP belvarosban annyi ukran jol oltozott gyereket, csaladot lattam es nem turista taskaval voltak.
2023. aug. 17. 21:22
 2/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem Ukrajna léte a sors itt, hanem az érdekszféra. Mert ha az oroszok megnyernék a háborút s orosz bábállam lenne mint pl Belarusz akkor gyakorlatilag Putyin már itt kopogtatna Záhonynál.
2023. aug. 17. 21:47
 3/35 anonim ***** válasza:
74%
Én egyáltalán nem aggódom Ukrajna jövője miatt, nekem tök mindegy mi lesz velük.
2023. aug. 17. 22:05
 4/35 anonim ***** válasza:
13%

3

majd ha megveszik a kiszemelet hazat/lakast amit a +1 gyerek miatt akartok venni, akkor majd lesz ukranozas.

2023. aug. 17. 22:07
 5/35 anonim ***** válasza:
72%
Milyen lakás, és milyen plusz gyerek?
2023. aug. 17. 22:10
 6/35 anonim ***** válasza:
6%
ami jonni fog baby
2023. aug. 17. 22:14
 7/35 anonim ***** válasza:
31%

Ukrajna már megpecsételte a sorsát amikor ide nyalizott meg oda nyalizott, nem képviselte az érdekeit és csődbe ment. Majd eladták az országot.

Ukrajna nincs többé. Az már nem az ukránoké.

2023. aug. 17. 22:36
 8/35 anonim ***** válasza:
32%
Én csak olyan téren aggódom, hogy magyar létérdek, hogy Ukrajna elveszítse ezt a háborút és soha ne legyen NATO-tag. Ezen felül semmi bajom velük, amíg nem jelentenek ránk fenyegetést és nem akarják elnyomni a kárpátaljai magyarokat.
2023. aug. 17. 22:41
 9/35 anonim ***** válasza:
48%

Ukrajnához már tartósabb ideje nem sok köze van az ukrán népnek.

Lényegében egy átjáróházzal kombinált játszóterévé vált a nagyhatalmaknak.

Ha nem pumpálnának a területbe pénzt, fegyvert, már fizikálisan sem létezne ott semmi, ami "ukrán", - csak a műveletlen földek, erdők és az elhagyott bányák.

2023. aug. 18. 07:06
 10/35 anonim ***** válasza:
82%

Ukrajna vezetése megbízhatatlan.Ez a kisebbségi kérdés is,habár semmibe se kerül, mindig csak maszatolva van,de nincs megoldva.Volt rá több mint tíz évük,és csak a xarkenegetése van,meg szoborbontogatások,ígégetések.

Az ilyenekben én nem bízok meg egy percre sem.

Ebből következik az is,hogy a sorsuk sem érdekel különösebben.

Kívéve az egyszerü népet,akik szenvednek a nacionalista soviniszta gengszter politikusaik miatt!!

2023. aug. 18. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!