Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz, hogy ukrajna nem nato...

Igaz, hogy ukrajna nem nato és nem is eu tag?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 02:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
igaz
2023. aug. 8. 02:38
 2/17 A kérdező kommentje:

1

Akkor miért védi mind a két szervezet?

2023. aug. 8. 02:40
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
oroszellenességből
2023. aug. 8. 03:00
 4/17 A kérdező kommentje:

3

De hát az oroszok látták el az eu-t olcsó gázzal! Miért kellett beleharapniuk az etető kézbe ?!

2023. aug. 8. 03:01
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
Mert az USA mindig is tartott tőle
2023. aug. 8. 05:20
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, az megvan, hogy 56-ban mi is beleharaptunk a saját etetőnk kezébe? Majd, 50 évig utána, folyamatosan el akartunk szakadni ettől az etető kéztől? Van saját tapasztalatunk arról, hogy mit jelent ez az etető kéz, de, a neked nincs, kérdezz rá pár idősebb rokonnál, szomszédnál, tuti, hogy fognak róla mesélni.

Az etető kézről Európa nagy része gond nélkül leváltt és nem fagyott meg, nem hallt éhen. Magyarország nem vált le erről a kézről, viszont nálunk mindkettő folyamat fennál. Nem Európával van gond, hanem velünk.

2023. aug. 8. 07:07
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező, elsősorban Európát védik az orosz gyilkos agresszortól, Ukrajnát pedig csak jóbarátként, emberségből támogatják. Nagyon helyesen teszik.
2023. aug. 8. 08:34
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem lenne semmi bajom Oroszországgal sem, ha legalább egy kicsit konszolidálódna. Értem ez alatt azt, hogy ne jelentsen folyamatos veszélyt a környezetére és ne kelljen mindig attól tartani, hogy mikor kattan be. Nem véletlenül akar szinte minden szomszédja távolodni tőle, ki kisebb, ki nagyobb sikerrel. Az a baj, hogy Oroszország, ha nem megy békésen, akkor megfélemlítéssel, erőszakkal akar "szoros" kapcsolatot kialakítani másokkal. Lehetne ezt úgy is, hogy másoknak vonzó legyen Oroszország szövetségesének lenni, de jelenleg ennek az ellentéte történik.
2023. aug. 8. 09:32
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

Igaz, éppen ezért már egy sokszor leírtam, mi köze az EU nak egy nem EU és NATO országok közötti konfliktushoz???

Értem,ha politikai szempontból elítélik,stb, DE a fegyverek szállításával közvetett módon az EU résztvevője is lett a háborúnak!!!

Ez teljesen elfogadhatatlan...

2023. aug. 8. 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
@9 Európa nem fogja ölbe tett kézzel nézni, hogy az ellenséges agresszor terjeszkedni próbál felé, egyre növekvő fenyegetést jelentve Európa egészére nézve. Szerintem nem is várható el tőle, hogy ölbetett kézzel nézze.
2023. aug. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!