Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, kinek a műve...

Mit gondoltok, kinek a műve volt 9/11?

Figyelt kérdés

Sokan váltig állítják, hogy Bush művelte, hogy legyen indítéka kivonulni a közelkeletre. (Bár nem tudom, ez miért lett volna jó.) Azt nem tudom, hogy miért vannak ebben annyira biztosak, persze nem is cáfolhatom, mert nem tudhatom én sem. A legelterjedtebb verzió az, hogy terroristák művelték.

Szóval 2 gépet is beleküldeni a WTC-be meg a Pentagon egy részébe. Képes lenne ilyenre egy ország vezetője?

Vannak érvek, elméletek melyek úgymond bizonyíthatják az igazságot? Ugyan az al kaida tagadta, hogy ők tették volna, mégis előkerültek arab gyanúsítottak. Szóval az a lényeg, hogy nem találgatásokra vagyok kíváncsi, hanem érvekkel alátámasztott véleményekre.

2023. szept. 15. 07:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
A CIA műve.
2023. szept. 15. 09:29
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudjuk meg soha az igazat.
2023. szept. 15. 09:35
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát én is ettől tartok. Bár - mivel már elég sok példa volt hasonlóra az Al kaida részéről - a terroristákra gyanakszom én is.
2023. szept. 15. 10:18
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

10.

Kérdező:

"Az első válaszoló szerint az Al kaida bevallotta, hogy ők voltak. Akkor miért is lett volna...."

Szóval az volt, akit az első válaszoló ír! Mindegy hogy mit ír a lényeg neked, hogy elsőként írja!

Akkor már a többi válaszoló feleslegesen is ír.

Visszakérdezhetek?

Gyógyszerre ittál ma reggel ?

2023. szept. 15. 10:35
 15/26 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy ha azt írta, hogy az al kaida bevallotta, akkor valahol biztosan olvasta. Nincs szó róla, hogy a többi válaszoló mit ír.

Vissza kérdezek: (mert amúgy ez két szó)

Home office-ban vagy? Vagy esetleg lógsz a suliból? Ha nagyon unatkozol, nyugodtan keress magadnak valami elfoglaltságot.

2023. szept. 15. 11:09
 16/26 anonim ***** válasza:
61%

15.

A baj csak az, hogy fizikailag egy épület nem tud úgy szabályosan a saját súlya alatt összerogyni..

2023. szept. 15. 11:12
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Bush.
2023. szept. 15. 11:30
 18/26 A kérdező kommentje:
16-os: Erről történetesen olvastam. A tornyokat úgy tervezték, hogy ha egy esetleges szerencsétlenség miatt összeomlana akkor magába roskadjon és ne eldőljön, veszélyeztetve ezzel a többi épületet.
2023. szept. 15. 11:35
 19/26 anonim ***** válasza:
17%

18.

Én meg azt olvastam, hogy a terv alapján ki kellett volna bírnia!

Nem terveznek egy életet sem úgy, hogy összeomoljon!

Milyen konteós oldalakat olvastál??

2023. szept. 15. 12:56
 20/26 anonim ***** válasza:
14%
Karácsony.
2023. szept. 15. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!