Álhír-e, vagy valódi, hogy az EU-ba menekült ukrán férfiakat elfogják és titokban Ukrajnába viszik a frontra? A Twitteren (most X) láttam egy ilyen posztot, de nem tudom, hogy igaz-e, vagy csak orosz propaganda.
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 20:13
11/22 anonim válasza:
12/22 anonim válasza:
Egy büdös szó nincs arról a cikkben, hogy az uniós országok ezt csinálnák. Ez Ukrajna álma, semmi több. A kérdés különben se Szíriáról szól, ha Szíria érdekel, tegyél fel egy másik kérdést.
14/22 anonim válasza:
# 12. Nem érdekel Szíria. Arra a megjegyzésre reagáltam, hogy az Ukrajnából elmenekült férfiak katonaszökevényeknek minősülnek. Akkor mi ez a kettős mérce, hogy a Közel-Keleti háborús övezetből ideözönlő férfiak tömege meg nem katonaszökevény? Mi van azzal, hogy háborús övezetbe senkit se lehet visszatoloncolni? Mi van Genfi Egyezménnyel?
Ugyanis ez nem álhír, a lengyelek már elkezdték visszatoloncolni az odamenekült ukránokat.
15/22 anonim válasza:
Biztos, hogy nem toloncolják vissza! Ott voltál?
16/22 anonim válasza:
Remélem is, hogy nem! De én már nem csodálkoznék semmin.
Mindenesetre az ukrán rezsim nagyon rajta van. És eddig még mindent kiköveteltek, amit akartak.
17/22 anonim válasza:
Nem kellett követelniük, 16-os, pillanatnyilag Ukrajna védi Európa keleti részét az oroszoktól. Ha Ukrajnát bekebeleznék, jönne a többi, köztük mi. Velünk együtt a világháború.
18/22 anonim válasza:
17.
Mond neked agyatlannak valamit az , hogy NATO, ?
19/22 anonim válasza:
Na, pont azért jönne a világháború, kedves jólnevelt pajtikám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!