A nyugati propaganda szerint az orosz sajtót azért kell propagandasajtónak hivni és nem olvasni mert ha ráébrednének az igazságra akkor sokan átállnának a túloldalra?
Milyen igazságra, te szerencsecsomag? :DDD
Az orosz sajtó éppúgy propagandát csinál és hazudozik folyton a háború kapcsán :D
Én nem a nyugati propganda vagyok, egyszemélyben irok, sosem voltam istenkomplexumos, de én úgyérzem, hogy az orosz propagandát azért hivják propagandának, mert a mindenkori orosz kormány kommunikációját erősiti, ami nem teljesen fedi a valóságot.
Legalábbis én nem hallottam még olyat, hogy egy ilyen propaganda médiában egy darab saját, önálló rendszerkritika valaha is megjelent volna.
3
Valamit félreértettél Én a nyugatit neveztem propagandának az orosz az sajtó!
5
Nem hinném!
A háborúval kapcsolatban megjelent nyugati hirek jó része vagy ferditett vagy hazudott ellentétben az oroszokkal!
Tapasztalat !
És mikor olvastál utoljára Oroszországban Putyin elleni kritikát?
Linkelnél bármit is kérlek az állami médiából?
7.
Mert te?
Valódi sajtó az, ahol az aktuális kormánnyal lehet egyet nem érteni, cikkeket írni erről.
Az oroszoknál bezárattak minden ellenzéki médiát, és börtönnel fenyegetik azokat, akik kritizálják Putyin intézkedéseit, háborúját, ami hivatalosan nem is háború, de még így is tilos kritizálni.
Ezért propagandasajtó az orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!