A nyugati PROPAGANDA mivel megbizhatóbb az orosznál?
Nincs olyan, hogy nyugati propaganda.
Sok nyugati ország van, azokban van többféle független sajtó, nem egy központból mondják meg nekik, hogy mit kell írni.
Ezért a demokratikus országból érkező hírek sokkal megbízhatóbbak, mint az orosz propaganda.
A kérdező tökéletesen szimbolizálja az orosz propagandát :D
Nyugati propaganda nem létezik, de mégis csak olyan választási lehetőséged van, hogy az a rossz :D
#4 "Sok nyugati ország van, azokban van többféle független sajtó, nem egy központból mondják meg nekik, hogy mit kell írni."
Ezen most jót röhögtem!:)))
Faszikám Te hol elsz? A nyugati média réges-rég egy-két magáncég cég kezében van és PONTOSAN úgy működik hogy egy központból mondják meg minden egyes hírcsatornának hogy mit kell mondani/írni a hirekben.
Az úgynevezett "független sajtó" mindig gőzerővel dolgozik a közhangulat alakításán, qurvára nem objektív vagy tárgyilagos, tele van féligazságokkal. Egy agymosó propaganda, semmivel sem jobb mint az orosz. Jó reggelt kívánok!
Ha a háborúval kapcsolatosan kerdezed akkor nyilván mindkét oldal hazudik, kozmetikazik az adatokkal.
Pl nekem az nyugati propaganda, hogy Ukrajna semmiről nem tehet, egy ártatlan baranyka, aki csak úgy a semmiből meg lett támadva és már veri vissza az oroszokat és egyébként is ha nem állítjuk meg őket akkor le rohanják a NATO-t is.
De pl Putyinnak a tegnapi dumája még szánalmasabb, hogy a nyugat támadta meg őket… meg legalább nyugaton nem visznek el téged a rendőrök ha egy apró kritikát megfogalmazol a rendszer ellen.
A 8-9 hozzászólók mindent leírtak.
Az idézett részén én is jót röhögtem.
Elég felmenni a Telekre és elolvasni a napi ukrán🥰😍 hírt 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!