Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A nyugat hanyatlik? Tényleg?

A nyugat hanyatlik? Tényleg?

Figyelt kérdés

Idén áprilisban írországban vettem az Argos nevű boltban egy 25 euros egeret, mert éppen elromlott az enyém

Na, most az is elromlott. nem volt drága, de gondoltam előkeresem a blokkot, ugyanis havonta járok Dublinba, visszaviszem.

Igen ám, de közben megszűnt az Argos bolt hálózat Írországban (júniusban)!

Nézem a honlapukat, panasz kezelés email még van: írtam nekik és két nap múlva válaszoltak: sajnálják a történtekét, természetesen visszautaljak az egér árát.

Két nap múlva meg is kaptam!

Wow.

2023. aug. 30. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Ez kemény hazugság. Éltem Moszkvában éveket és nem a belvárosban, de semmilyen gettóra nem emlékszem. Sem 20kmre a belvárostól sem 50kmre a város szélén

2023. aug. 30. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
A nyugat már az 50-es években is folyamatosan hanyatlott, azért kellett vasfüggöny, hogy ne szökdössenek át a virágzó szocializmusba.
2023. aug. 30. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Hát eléggé. Oroszországban valaki eladna egy olyan egeret ami elromlik, másnap már nem élne. Nyugaton meg mindent meg lehet csinálni.
2023. aug. 30. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Az emegy híradóban azt hallottam, hogy hanyatlik, szóval hanyatlik
2023. aug. 30. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

"A nyugat már az 50-es években is folyamatosan hanyatlott, azért kellett vasfüggöny, hogy ne szökdössenek át a virágzó szocializmusba."

Látom, páran nem értik a szarkazmust.

2023. aug. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!