Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A nyugat hanyatlik? Tényleg?

A nyugat hanyatlik? Tényleg?

Figyelt kérdés

Idén áprilisban írországban vettem az Argos nevű boltban egy 25 euros egeret, mert éppen elromlott az enyém

Na, most az is elromlott. nem volt drága, de gondoltam előkeresem a blokkot, ugyanis havonta járok Dublinba, visszaviszem.

Igen ám, de közben megszűnt az Argos bolt hálózat Írországban (júniusban)!

Nézem a honlapukat, panasz kezelés email még van: írtam nekik és két nap múlva válaszoltak: sajnálják a történtekét, természetesen visszautaljak az egér árát.

Két nap múlva meg is kaptam!

Wow.

2023. aug. 30. 12:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjuk az egeret a hanyatló nyugat ópiumának!
2023. aug. 30. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:
25%

Irek:

[link]

Rejtett hajléktalanság

A rejtett hajléktalanság a lakhatási válság másik kulcsfontosságú aspektusa, amely gyakran észrevétlen marad, mivel nehéz mérni és számszerűsíteni. A hajléktalanságnak ez a formája olyan személyeket érint, akiknek nincs stabil vagy állandó lakóhelyük, de nem láthatók az utcán vagy nem jutnak el sürgősségi szállásra.

Ehelyett barátokkal vagy családdal szállhatnak meg, kanapékon alszanak, vagy ideiglenes megállapodások között mozognak.

A fiatalok különösen ki vannak téve a rejtett hajléktalanságnak, mivel nehezen találnak megfizethető, igényeiket kielégítő lakhatási lehetőséget. A rejtett hajléktalanság pontos mérésének kihívása abban rejlik, hogy ezek az egyének általában nem szerepelnek a hivatalos statisztikákban, ami megnehezíti a döntéshozók és a támogató szervezetek számára, hogy megfeleljenek sajátos szükségleteiknek.

Elengedhetetlen a lakhatási válság ezen rejtett oldalának felismerése és kezelése annak biztosítása érdekében, hogy minden érintett megkapja a stabil, hosszú távú lakhatás biztosításához szükséges támogatást és forrásokat.

usa lakás nélkül

[link]

[link]

A megélhetési költségek válsága kiszorítja az embereket Írországból

2023. aug. 30. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Kettes, ha nem írtad volna, hogy írek meg usa, akkor azt hittem volna, hogy Magyarországról beszélsz.
2023. aug. 30. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Hetente 3x.
2023. aug. 30. 13:13
 5/15 A kérdező kommentje:
#2 ez sajnos nemcsak az íreknél, hanem itthon is elég nagy gond. Meg szerte a vilagban
2023. aug. 30. 13:15
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
2-es, de ő visszakapta egy egér árát egy megszűnt cégtől, ezzel megcáfolta, hogy hanyatlik a nyugat. Erre te meg jössz ezekkel a haszontalan információkkal? :)
2023. aug. 30. 13:16
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
#6 Bizonyám. Oroszországban és Kínában nincs hajléktalanság, abból az egyszerű okból, hogy ezen országokban illegális hajléktalannak lenni. Aki elkezd az utcán csövezni, azt kivégzik.
2023. aug. 30. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Ruszkiknál olyan dúrva a kontraszt, hogy még Moszkva belvárosa úgy néz ki, mint Las Vegas -akik voltak, azt mondták, hogy olyan is, egy megcsinált giccs- és kimész 20km-et a városközpontból szó szerint lepratanyák közt találod magad, ami mellett Borsod elbújhat.
2023. aug. 30. 13:24
 9/15 anonim ***** válasza:
29%

7, Ez az a szintű érvelés, mint a drogosoknál, hogy de hát az alkohol is rossz. :)

A kérdés az, hogy mi a tendencia. Egyre jobb a nyugaton élni, vagy rosszabb.

Szerintem rosszabb amúgy a multikulturalizmus miatt. Ezzel nagyon sokat ártanak a nyugati országok identitásának.

2023. aug. 30. 13:27
 10/15 árokpart ***** válasza:
100%
Senkit nem végeznek ki ilyesmiért sehol a világon.
2023. aug. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!