Mi a vélemény, ha Ukrajna lemond területei egyrészéről akkor azok auto NATO tagok lesznek?
"Ha Ukrajna visszaadja eredeti tulajdonosainak területe meghatározott részét, Magyarországnak"
Akkor az egyezséggel olyna precedest teremtünk, ami után mindenki a korábban elvesztett területeiért fog háborúzni majd alkudozni. Gondolj csak bele milyen rossz lenne, ha Szvatopluk utódai bejelentkeznének tédeg pedig visszatoloncolnának az Urálba, az őshazába :D
És ehhez miért kéne x régiót odaajándékoznia? Az ukránok nem tehettek róla, a régió hozzájuk került Csehszlovákiától.
Am 90 után mindegyik vezető elismerte a határok sérthetetlenségét...
#7 Sérthetetlen, ok. Ez rendben, de önként, önzetlenül adná át, cserébe azért, hogy legalább a volt lengyel és magyar területek EU tagok legyenek. Az ott élők is jobban járnának.
Gondolom, persze nem teszi meg Ukrajna ezt a lépést, de érdekes felvetés és Putyin is vakarná a fejét, hogy részben de mégis van EU és NATO csatlakozás
"Ukrajna visszaadja eredeti tulajdonosainak területe meghatározott részét"
Na meséld csak el, kik voltak az eredeti tulajdonosai!
Menj vissza a római korig meg még előbb.
Néhány törzs, amelyiknek ma már a nevét se tudjuk.
Ők lehettek az eredeti tulajdonosok.
Egyébként érdekes lenne arról elbeszélgetni, hogy kik voltak a Kárpát-medence eredeti tulajdonosai. Mivel a magyarok nem lakatlan területre jöttek be (harcolniuk is kellett ezért a földért), nyilván nem mi vagyunk ennek a földnek az eredeti tulajdonosai.
Kérdező, Magyarország területét nem akarod visszaadatni az eredeti tulajdonosainak?
Igaz, akkor mi, magyarok mehetnénk vissza a Nyugat-Szibériai Alföldre, de mégiscsak ez volna a következetes és igazságos világ, nem?
# John_McClane
A Szlovák Hadsereg az még ramatyabb állapotban van, mint a Honvédség :D
Vagy a Cseh Hadseregre gondolsz ?
Nem akarok buta lenni, de én a cseh és a szlovák közötti különbséget sem tudom, nem csak az oroszt és az ukránt nem tudom megkülönböztetni :D
Túlzás 1,000 éves sérelmeket dédelgetni, én megelégednék a 100 - 150 - 200 évvel ezelőtti igényekkel.
Mondjuk a zsidók 2,000 éves igényeket dédelgettek, amikor elkezdtek 1881-ben alijázni.
A románok meg csak azt számlálgatják, hogy mi volt 1918-ban, 200.-jára is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!