Történelmi paradigmaváltás szemtanúi vagyunk?
Mi a véleményed erről az interjúról?
Ha van 15 perced, ebben a szakaszban benne van a lényeg: 14:38-29:46
https://www.youtube.com/watch?v=0Lt_rPeUOuU&ab_channel=HitR%..
"2024-re tervezik."
Az csak nekem tűnik fel, hogy miközben röpködnek az olyan közhelyek, mint globalista elit, a behódoló EU, és társai, amúgy konkrétumot nem mond semmire?
Előadja, hogy a WHO elnyom mindenkit, meg "keresztül fogja verni". És amúgy hogyan teszi úgy mégis? Milyen módon tud a WHO bármit keresztül verni? Rinyál a digitális pénz ellen, mondván a készpénz a szabadságunk utolsó mentsvára, de amúgy miért is?
Nem néztem végig a videót, de amit ebben a 10-15 percben tol, az fingfűrészelés, üres hergelés. Ha levezetné nekem, hogy a WHO javaslatának ezzel a pontjával ez és ez a problémám, és jobb lett volna így csinálni, emelem kalapom. De nem, ő nem is említ pontokat, viszont kerek perec kijelenti, hogy mi a szándéka a WHO-nak, és el is mondja, hogy világuralomra törnek.
Engem valahol elképeszt, hogy ez amúgy nem zavarja a hallgatókat.
"Ha meg odaérünk, nagy büszkeséggel konstatáljuk hogy kinek lett igaza."
Sajnos nem. Az fog történni, hogy ha az országok vezetői elfogadják a globális oltási igazolvány és a globális protokollok bevezetését, akkor te azt fogod gondolni, hogy igazad van, én meg azt, hogy nincs.
Ez egy elképesztő manipulációs csapda. A csávó nem azt állítja, hogy a WHO ezt és ezt be akar vezteni, hanem azt is állítja, hogy ennek a mögöttes szándékát is ismeri. Aztán amikor bevezetik, azt fogod gondolni, hogy tényleg a jövőbe látott, hiszen tényleg bevezették.
Csak éppen attól, hogy a WHO mondjuk tényleg bevezet egy globális járványprotokollt, és oltási igazolványt, attól még az alábbi állítások nem lesznek bizonyítottak:
- a WHO célja az elnyomás és a globális hatalom elérése
- a WHO a háttérhatalmat szolgálja
- a WHO erőszakkal veri keresztül az akaratát másokat leszarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!