Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Történelmi paradigmaváltás...

Történelmi paradigmaváltás szemtanúi vagyunk?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed erről az interjúról?

Ha van 15 perced, ebben a szakaszban benne van a lényeg: 14:38-29:46

https://www.youtube.com/watch?v=0Lt_rPeUOuU&ab_channel=HitR%..

"2024-re tervezik."

2023. aug. 16. 06:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Erre még visszatérünk 2024 környékén.
2023. aug. 16. 09:32
 12/33 anonim ***** válasza:
54%
Visszatérhetünk, de addig nem történt meg, majd, ha megtörténik, akkor. De addig csak jövőbelátás és jóslás, semmi több.
2023. aug. 16. 09:34
 13/33 A kérdező kommentje:
Bárcsak ne történne meg, de akkor viszont mindenkinek izgalom költözik az életébe.
2023. aug. 16. 09:37
 14/33 anonim ***** válasza:

Az csak nekem tűnik fel, hogy miközben röpködnek az olyan közhelyek, mint globalista elit, a behódoló EU, és társai, amúgy konkrétumot nem mond semmire?

Előadja, hogy a WHO elnyom mindenkit, meg "keresztül fogja verni". És amúgy hogyan teszi úgy mégis? Milyen módon tud a WHO bármit keresztül verni? Rinyál a digitális pénz ellen, mondván a készpénz a szabadságunk utolsó mentsvára, de amúgy miért is?

Nem néztem végig a videót, de amit ebben a 10-15 percben tol, az fingfűrészelés, üres hergelés. Ha levezetné nekem, hogy a WHO javaslatának ezzel a pontjával ez és ez a problémám, és jobb lett volna így csinálni, emelem kalapom. De nem, ő nem is említ pontokat, viszont kerek perec kijelenti, hogy mi a szándéka a WHO-nak, és el is mondja, hogy világuralomra törnek.

Engem valahol elképeszt, hogy ez amúgy nem zavarja a hallgatókat.

2023. aug. 16. 10:18
 15/33 A kérdező kommentje:
Jövőbelátás, hívhatjuk így is, de azért megcsináltak egy pandémiát és a videó szerint valami keményebbet is akarnak, mert addig nem nyugszanak. Az első tökéletes volt arra, hogy megnézzék, hány ember tudja alávetni az akaratát, életét, egészségét bárminemű elvárásnak. Hogy ennek milyen kockázatai lesznek hosszú távon, azt mindenki maga tapasztalja majd meg. Ahogy láttam, sokkal inkább a félelemkeltésre, az idomításra és az engedelmességre specializálódtak. Ha az emberek többségét nézzük globális szinten, akkor sikert arattak, jól sikerült a teszt. Hogy most béke van (álbéke), az egyfajta kutyacsont, addig is parlagon hevertetik a témát, van időnk élni, kiheverni a traumákat, azt hinni hogy visszakaptuk a szabadságunkat. A következő alkalom az emberi jogok sárba tiprása lesz, ha megvalósul. Ne legyen igazam.
2023. aug. 16. 10:20
 16/33 anonim ***** válasza:
Asszem ezt már én is láttam, de ahhoz kellett egy autó, ami 88MPS-el kellett, hogy menjen, némi plutónium és egy gülü szemű tudós, aki ezt összehozta.
2023. aug. 16. 10:23
 17/33 A kérdező kommentje:
fluxuskondenzátor🙂
2023. aug. 16. 10:25
 18/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, tényleg őszintén kérdezem: észrevetted, hogy a csávó teljesen önkényesen jelent ki dolgokat? Nem azt állítom, hogy igazat mond, vagy hazudik. Azt mondom, hogy egyszerű magánvéleményt mond, tények nélkül.
2023. aug. 16. 11:14
 19/33 A kérdező kommentje:
Ezért nem szabad rajta összeveszni, csak meghallgatni és elgondolkozni rajta. Ha összeülnénk és bizonyítékokat tárnának elénk, azzal se mennénk túl sokra. Mindenkinek az értékrendjébe, világképébe tartozik, mi fér bele és mi nem. Ha meg odaérünk, nagy büszkeséggel konstatáljuk hogy kinek lett igaza.
2023. aug. 16. 11:20
 20/33 anonim ***** válasza:

"Ha meg odaérünk, nagy büszkeséggel konstatáljuk hogy kinek lett igaza."

Sajnos nem. Az fog történni, hogy ha az országok vezetői elfogadják a globális oltási igazolvány és a globális protokollok bevezetését, akkor te azt fogod gondolni, hogy igazad van, én meg azt, hogy nincs.

Ez egy elképesztő manipulációs csapda. A csávó nem azt állítja, hogy a WHO ezt és ezt be akar vezteni, hanem azt is állítja, hogy ennek a mögöttes szándékát is ismeri. Aztán amikor bevezetik, azt fogod gondolni, hogy tényleg a jövőbe látott, hiszen tényleg bevezették.

Csak éppen attól, hogy a WHO mondjuk tényleg bevezet egy globális járványprotokollt, és oltási igazolványt, attól még az alábbi állítások nem lesznek bizonyítottak:

- a WHO célja az elnyomás és a globális hatalom elérése

- a WHO a háttérhatalmat szolgálja

- a WHO erőszakkal veri keresztül az akaratát másokat leszarva

2023. aug. 16. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!