Miért van az, hogy az emberek hisztiznek egyfolytába hogy minden drága nincs pénz stb közbe meg pl dunakeszin az auchan a decathlon a c&a a h&m a meki mind rogyásig van és rengeteget vásárolnak az emberek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 18:30
11/29 anonim válasza:
Mert a munkavállalók kb 80%a csóró alap létfennmaradásért küzdő. Kaja lakhatás és game over.
20% pedig már tűrhetően vagy jól keres. Ők màr el tudnak menni ide oda, tudnak hitelt felvenni es így van kocsi stb, sőt már nyaralnak, önmegvalósítanak.
Te ezt a 20%ot làtod.
12/29 anonim válasza:
Ne általánosíts kérdező , van akinek van pénze és van akinek nincs. Ennyi a dolog.
13/29 anonim válasza:
Nyilván a Nerhez közelállók vannak ott az üzletekben, a becsületes emberek szegények és nem vesznek annyi mindent.
14/29 anonim válasza:
Ha Klárit megválasszuk akkor ő nem emeli az árakat de növeli a fizukat.
15/29 anonim válasza:
Nem mindent kp.-ban fizetnek a zemberek, hanem pl.: SZÉP-kártya-, vagy egyébb, más támogatási forma által is tudnak luxuskodni, ezért is lehetnek sokan a vázolt helyeken.
16/29 anonim válasza:
Ha nem lenne a hatalmas Orbáni infláció többen lennének, sokan nem is tudnak venni szinte semmit.
17/29 anonim válasza:
ma 19:40
Így van. Én is Csak egy-két dolgot veszek a teszkóban, de ott van választék. Sokáig ácsorgok akár a sajtoknál, akár máshol.
Pia pedig van... a felejtéshez kell.
18/29 anonim válasza:
Én is csak nézek legtöbbször mert nincs pénzem vásárolni mert a mutyival kiveszik a zsebemből a pénzt.Nálunk a legnagyobb a drágulás Mészáros és a NER miatt.
19/29 anonim válasza:
A többi kérdést nem én írtam ki, mondod. De azért láttad őket és úgy érezted hogy még egy ilyen fideszes propaganda kérdést fel kell tenned mert a többi száz nem elég.
20/29 anonim válasza:
Ha Dobrev nyerne lenne pénze mindenkinek mert béremelést csinálna,hajrá dk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!