Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek hisztiznek egyfolytába hogy minden drága nincs pénz stb közbe meg pl dunakeszin az auchan a decathlon a c&a a h&m a meki mind rogyásig van és rengeteget vásárolnak az emberek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 18:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%

Azért, mert nem mindenki csóró.

Dunakeszi meg Bp körzet, jó környék.

2023. aug. 5. 18:31
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Folyamatos provokáló kérdéseid kezdenek unalmasak lenni...
2023. aug. 5. 18:34
 3/29 A kérdező kommentje:

2es

Olvastam a többi kérdést

Nekem ez az első ilyen kérdésem

A többit nem én írtam ki

2023. aug. 5. 18:35
 4/29 anonim ***** válasza:
24%

Vélhetően nem azok hisztiznek, akiket Te láttál ma vásárolni. De az is lehet, hogy szívják a foguk az árak láttán, de meg kell venni ezt azt. Ha kilyukad a fenekem a nadrág, nem fogom megvarnni, még ha meg is lehetne, de azért elgondolkodom, hogy ami most 10 ezer forint, az mondjuk két éve ilyenkor 7-8 ezer forint volt. Emellett én sokszor hagyok ott a Lidlben, Aldiban dolgokat, mert nem tartom reálisnak az elmúlt másfél év során végbe ment áremeléseket.

Mindazonáltal azt is látom, hogy van egy hangos ellenzéki kisebbség, mely sokkal negatívabbnak írja le a helyzetet, mint az valójában. Biztos vagyok benne, hogy vannak akik nem kaptak az inflációt még csak közelítő béremelést sem, de ettől még nem lesz igaz, hogy a Fideszes holdudvar kivételével nyomor van az országban, és az emberek éheznek.

De ha még is így van, mivel ugyanez a mantra ment 2010 és 2022 között is, amikor konjunktúra és reálbérnövekedés volt, mert most csökkenés van, akkor is ugyanezt szajkózták, meg éhségmenetet szerveztek Borsodból Budapestre.

2023. aug. 5. 18:47
 5/29 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__123..

Itt a legjobb példa a 18-as válaszban az általam felvázoltakra az ellenzéki hangos kisebbséggel kapcsolatosan.

2023. aug. 5. 18:50
 6/29 anonim ***** válasza:
87%

Én meg azt nem értem hogy miért van az hogy a fideszt már 14 éve választják lassan az emberek óriási fölénnyel állítólag. Közben meg a miniszterelnök úr facebook profilján a megosztott hírek alatt 1000 hozzászólás 98,5 %-a finoman szólva is negatív, nem kímélve a miniszterelnököt és a bandáját.

Vagy csak én érzem a hasonlóságot ez és a kérdésed között?

2023. aug. 5. 18:55
 7/29 anonim ***** válasza:
76%
A Digi pl azzal reklámozza magát, hogy 99.9% a rendelkezésre állás a hibabejelentések alapján. Ez szerintem nem most alakult így, hanem sokkal korábban. Néhány éve, ha elment 1-2 órára az internet, rögtön keletkezett 1000 hozzászólás a Facebookon, hogy mocskos román szolgáltató. De ezek az emberek vélhetően nem jelentették le hibára, hanem hangos kisebbségként puffogtak a Facebookon, mintha ez segítene. Lehet, hogy Orbán oldalán odaírnak valamit néhány száz vagy ezren kritikát, de a végén úgyis az lesz, hogy a választásokon behúzzák az x-et vagy ide vagy oda.
2023. aug. 5. 19:03
 8/29 anonim ***** válasza:
10%
6: A FB-t elárasztják a frusztrált lúzer kommentelők, nem reprezentálnak semmit, főleg nem a csendes többséget.
2023. aug. 5. 19:08
 9/29 anonim ***** válasza:
73%

Felmérésed ostoba, infantilis, é megalapozatlan.

1. Fizetések most érkeznek, és az emberek mennek bevásárolni,

2. Azokat akiket Te láttál /mit vásároltak/ menmyit költöttek stb stb.

Kaviárt vettek aranypezsgővel, vagy zsemlét/ parizerrel...

3. Memmyien vásároltak, és.nem csak nézelődtek....

4. Hyi lakosok, vagy külföldiek áthaladóban.

Vicces, hogy a hivatalos statisztikáknak mondasz ellent azzal, hogy Te fizetéses időszakban tele láttad a parkolót...

Mondhatni tipikus fideszes 1bites kérdés, elötzem is van a kép rólad....

Olyan kis kokeró lehetsz,.aki csicska pofonokat kap mindenkitől.🤡🤡

2023. aug. 5. 19:11
 10/29 anonim ***** válasza:
70%

"Olvastam a többi kérdést"

És mit nem tudtál meg abból a korábbi kb 77 ugyanilyen kérdésből?

2023. aug. 5. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!