Miért van az, hogy az emberek hisztiznek egyfolytába hogy minden drága nincs pénz stb közbe meg pl dunakeszin az auchan a decathlon a c&a a h&m a meki mind rogyásig van és rengeteget vásárolnak az emberek?
Azért, mert nem mindenki csóró.
Dunakeszi meg Bp körzet, jó környék.
2es
Olvastam a többi kérdést
Nekem ez az első ilyen kérdésem
A többit nem én írtam ki
Vélhetően nem azok hisztiznek, akiket Te láttál ma vásárolni. De az is lehet, hogy szívják a foguk az árak láttán, de meg kell venni ezt azt. Ha kilyukad a fenekem a nadrág, nem fogom megvarnni, még ha meg is lehetne, de azért elgondolkodom, hogy ami most 10 ezer forint, az mondjuk két éve ilyenkor 7-8 ezer forint volt. Emellett én sokszor hagyok ott a Lidlben, Aldiban dolgokat, mert nem tartom reálisnak az elmúlt másfél év során végbe ment áremeléseket.
Mindazonáltal azt is látom, hogy van egy hangos ellenzéki kisebbség, mely sokkal negatívabbnak írja le a helyzetet, mint az valójában. Biztos vagyok benne, hogy vannak akik nem kaptak az inflációt még csak közelítő béremelést sem, de ettől még nem lesz igaz, hogy a Fideszes holdudvar kivételével nyomor van az országban, és az emberek éheznek.
De ha még is így van, mivel ugyanez a mantra ment 2010 és 2022 között is, amikor konjunktúra és reálbérnövekedés volt, mert most csökkenés van, akkor is ugyanezt szajkózták, meg éhségmenetet szerveztek Borsodból Budapestre.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__123..
Itt a legjobb példa a 18-as válaszban az általam felvázoltakra az ellenzéki hangos kisebbséggel kapcsolatosan.
Én meg azt nem értem hogy miért van az hogy a fideszt már 14 éve választják lassan az emberek óriási fölénnyel állítólag. Közben meg a miniszterelnök úr facebook profilján a megosztott hírek alatt 1000 hozzászólás 98,5 %-a finoman szólva is negatív, nem kímélve a miniszterelnököt és a bandáját.
Vagy csak én érzem a hasonlóságot ez és a kérdésed között?
Felmérésed ostoba, infantilis, é megalapozatlan.
1. Fizetések most érkeznek, és az emberek mennek bevásárolni,
2. Azokat akiket Te láttál /mit vásároltak/ menmyit költöttek stb stb.
Kaviárt vettek aranypezsgővel, vagy zsemlét/ parizerrel...
3. Memmyien vásároltak, és.nem csak nézelődtek....
4. Hyi lakosok, vagy külföldiek áthaladóban.
Vicces, hogy a hivatalos statisztikáknak mondasz ellent azzal, hogy Te fizetéses időszakban tele láttad a parkolót...
Mondhatni tipikus fideszes 1bites kérdés, elötzem is van a kép rólad....
Olyan kis kokeró lehetsz,.aki csicska pofonokat kap mindenkitől.🤡🤡
"Olvastam a többi kérdést"
És mit nem tudtál meg abból a korábbi kb 77 ugyanilyen kérdésből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!