Elképzelhető egy olyan Európai Egyesült Államok, ahol nem lenne woke baloldali hegemónia?
" Mivel Magyarországon is woke baloldali hegemónia van. "
Hát ha egy jobboldali 2/3-os kormány alatt baloldali hegemónia van, akkor az a kormány totálisan alkalmatlan még a saját elveinek képviseletére is.
"Maga orbán mondta: "ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok"."
Így van! Abszolút maradi, konzervatív, XIX. századi törvények, abszolút szélsőjobboldali nézetek. Ez a fidesz. Amit tesz, nem amit mond, hogy a népet és a családokat segíti.
"A kormány baloldali, minden intézkedésük erről tanúskodik."
Mindegyik? Valóban? Az apa férfi, az anya nő? Bizonyos szektorokba nem jöhetnek külföldi vállalkozások? Adóztassuk meg a multikat? Tartsunk fenn vízfejeket? Tegyünk tönkre ágazatokat, hogy a magyar haverok felvásárolják? Nevezzünk magyarnak olyanokat, akik ránk szavaznak, de kb közük sincs az országhoz? Hozzunk le az ellenzékről - kivéve a szélsőjobboldalt! - minden fingást a kedvenc médiánkban? Engedjük szabadon a szélsőjobboldal egyik vezérét? Ezek mitől baloldali intézkedések? Lacinál megint elgurult a gyógyszer?
"Az apa férfi, az anya nő?"
Erről beszéltem. A jelszavak egy dolog, de az intézkedéseik nem ezt tükrözik. Pl. alap lenne, hogy a homárfelvonulást betiltják.
"Bizonyos szektorokba nem jöhetnek külföldi vállalkozások?"
Nem tudok ilyen szektorról.
"Adóztassuk meg a multikat?"
A multik jóval kevesebbet adóznak, mint a magyar kkv-k, ráadásul egyáltalán nem ellenőrzi őket a NAV.
"Tartsunk fenn vízfejeket?"
Ez tipikusan baloldali dolog.
"Tegyünk tönkre ágazatokat, hogy a magyar haverok felvásárolják?"
Ez oldaltól független.
"Nevezzünk magyarnak olyanokat, akik ránk szavaznak, de kb közük sincs az országhoz?"
Szintén csak kommunikáció, egyébként ők valóban magyarok.
"Hozzunk le az ellenzékről - kivéve a szélsőjobboldalt! - minden fingást a kedvenc médiánkban?"
Szintén nem oldalfüggő. A szélsőjobboldalról azért nem hoznak le semmit, mert olyan nincs Magyarországon.
"Engedjük szabadon a szélsőjobboldal egyik vezérét?"
Mint már írtam, szélsőjobboldal nincs Magyarországon. Feltételezem, Budaházyra gondolsz - az ő szabadon engedésének rajta és a családján kívül nincs gyakorlati jelentősége, a valódi célja az volt, hogy a Mi Hazánktól vegyenek el szavazatokat.
"Te és az elvtársaid vagytok annyira szélsőbalosok, hogy nektek mindenki széljobb, aki nem veletek van."
Vádaskodás az megy, meg a valóság tagadása. Na akkor mégis mi a mi hazánk egésze, és a fidesz ötleteinek nagyja ha nem széljobb?
Világszintű tendencia, hogy a konzervativizmus és széljobb összeolvad, ezek mára alig térnek el egymástól. És én csak azért tűnök egyre távolabbi balnak, mert már lehagytátok hitlert, és még mindig fejvesztve rohantok jobbra.
#17 A Mi Hazánk nem sorolható be egyértelműen jobb- vagy baloldalra. A Fidesz viszont egyértelműen baloldali, ahogy már kifejtettem.
A konzervativizmus és a széljobb összeolvadása marxista kitaláció, hogy ellenségnek lehessen beállítani mindenkit, aki nem ért veletek egyet.
Lehagytuk Hitlert? Ez nekem nincs meg. Hány millió zsidó elgázosításánál tartunk?
""Az apa férfi, az anya nő?"
Erről beszéltem. A jelszavak egy dolog, de az intézkedéseik nem ezt tükrözik. Pl. alap lenne, hogy a homárfelvonulást betiltják."
Ez az alaptörvényben benne van... Nem szavak, hanem törvény.
""Bizonyos szektorokba nem jöhetnek külföldi vállalkozások?"
Nem tudok ilyen szektorról."
A vasúti tömegközlekedés meg van nyitva a mások előtt?
""Adóztassuk meg a multikat?"
A multik jóval kevesebbet adóznak, mint a magyar kkv-k, ráadásul egyáltalán nem ellenőrzi őket a NAV."
Ismerős az, hogy adózni/egyebet tenni X milliárd bevétel fölött kell? Értem én, hogy homokba akarod dugni a fejed, és "dehát ez hol írja azt, hogy multi", de akkor felhívom figyelmedet: "Ne azt nézzék, amit mondok, hanem azt, amit teszek..."
"A szélsőjobboldalról azért nem hoznak le semmit, mert olyan nincs Magyarországon."
Ja, akkor a Mi Hazánk (is) baloldali? Esetleg azt mondanád, hogy nem szélső az a jobboldal?
"Te és az elvtársaid vagytok annyira szélsőbalosok, hogy nektek mindenki széljobb, aki nem veletek van."
Sajnálom, hogy nem osztozok az elméleteden, de a Mi Hazánk ha tetszik, ha tagadod: szélsőjobboldali. Vagy náluk meg nem azt kell nézni amit tesznek, csak azt amit mondanak? Az rosszabb, akkor simán csak elmeroggyantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!