Kire szavazna az aki szerint elég a Fideszből?
Figyelt kérdés
Kire szavaznátok ma? Ki lenne megfelelő alternatíva a Fidesz helyett? Miért?2023. aug. 2. 16:57
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy minimál programmal induló egységkormány kellene. Ennek meg kéne teremtenie a demokrácia alapjait, és a FIDESZ lovagokat kiiktatnák. Eztán jöhetne egy normális választás, és ott vetélkedhetnének a pártok.
3/8 anonim válasza:
Nyilván a Mi Hazánkra mert a többire elég vicces lenne
4/8 anonim válasza:
" Ennek meg kéne teremtenie a demokrácia alapjait, és a FIDESZ lovagokat kiiktatnák."
Az a baj ezzel, hogy ezt sem a Fidesz, sem a NER-lovagok nem hagynák. És tudnák is "nem hagyni", mert náluk van a pénz, a hatalom. Én úgy látom, hogy ez inkább csak wishful thinking, nincs reális lehetősége ma (attól függetlenül, hogy ez amúgy akár egy működőképes koncepció is lehetne).
5/8 anonim válasza:
A Mi Hazánk az egyetlen ütőképes ellenzéki párt ma Magyarországom!
6/8 anonim válasza:
Én az MMN-re szavaznék. Azért, mert egy tisztességesebb, nyugat-barátabb kormányzást várnék tőlük, mindenféle mérgező légkör és megosztottság kialakítása nélkül.
7/8 anonim válasza:
Ezek akkor is a fideszre szavaznak ha a szájukba szarik orbán viktor. Ez egy szekta, nem párt.
8/8 anonim válasza:
Mi Hazánk. Fehér, keresztény, hetero, magyar férfiként csak ők képviselnek engem. Gyurcsány már egyébként is bizonyított, rá nem szabad szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!